ICTna.ir - شرکت های بزرگ فعال در زمینه محصولات و خدمات بانکداری الکترونیکی در سومین کنفرانس بین المللی بانکداری الکترونیکی حضور خواهند داشت.
به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) از روابط عمومی کنفرانس بانکداری الکترونیکی, این کنفرانس با هدف ایجاد آشنایی نزدیک فعالان عرصه بانکی با جدیدترین فناوری های بانکی برگزار می شود و تا کنون حضور شرکت هایی همچون انیاک, مین نت, پیام پرداز, اینفوتک, بهستان رایان, سبا پردازش, داده کاوران پیشرو, ایران نارا, بانک کشاورزی و موسسه مالی و اعتباری مهر در این کنفرانس قطعی شده است.
گفتنی است در سخنرانی ها و مقالات ارایه شده در این کنفرانس کاملا کاربردی و با هدف بهره برداری از تجارب علمی و عملی ارایه می شوند.
سومین کنفرانس بانکداری الکترونیکی با حضور تمامی کارشناسان و مدیران ارشد بانکی روزهای 18 و 19 مرداد برگزار خواهد شد. وب سایت این کنفرانس برای کسب اطلاعات بیشتر www.ebanking-conf.com می باشد.