سخت‌افزار

September 10, 2012
17:05 دوشنبه، 20ام شهریورماه 1391
کد خبر: 44409

نگرانی مقامات امنیتی آمریکا از امنیت سایبری این کشور

مقامات امنیتی آمریکا نگرانی درحال افزایش خود را نسبت به امنیت سایبر این کشور اعلام کردند و در این میان یک مقام امنیتی میزان حملات سایبری به آمریکا را بسیار زیاد عنوان کرد.
به گزارش مهر، دبوراه پلانکت از سازمان امنیت ملی که مسئول حفظ شبکه های رایانه ای دولت آمریکا است، پیش بینی کرد که کنگره این کشور قانون امنیت سایبر که مدتهای مدیدی است در انتظار به سر می برد را ظرف سال آینده تصویب کند.


قانونگذاران ایالات متحده، تابستان امسال نتوانستند بر مناقشاتی که در رابطه با قوانین امنیت سایبر برای موسسات خصوصی ایجاده شده بود، غلبه کنند.


پلانکت رئیس سازمان ضمانت اطلاعات در سازمان امنیت ملی آمریکا به عنوان بازوی دفاعی این سازمان در جمع دانشجویان موسسه پلی تکنیک دانشگاه نیویورک اظهار داشت که به نظر می رسد که برخی از بازیگران فضای سایبر کاملا بدون پروا عمل می کنند رفتاری که ما آن را به عنوان رفتارهای تخریبی تلقی می کنیم.


وی افزود: حتی در زمان جنگ سرد نیز بلوکهای ملتها که با هرکدام از طرفین بودند تا طرف دیگر را از بین ببرند با نوعی حس محدودیت عمل می کردند.


دولت اوباما و کنگره خواستار امنیت سایبر قوتی تر شده و چین و روسیه را به هک کردن شبکه های رایانه ای آمریکا برای دستیابی به سود اقتصادی، جاسوسی و سایر انگیزه ها متهم کردند.


آمریکا درحالی نسبت به حملات سایبر سایر کشورها معترض است که برخی از منابع آگاه واشنگتن چندی پیش فاش کردند که آمریکا و رژیم صهیونیستی عملیات تهاجمی سایبر پیچیده ای را علیه ایران به کار گرفتند و تلاش کردند در تسهیلات هسته ای ایران اختلال ایجاد کنند.


مقامات تاکنون به صورت عمومی این تلاش را مورد تصدیق قرار نداده و هرگز از ظرفیتهای تهاجمی آمریکا در این عرصه سخن نگفته اند.


پلانکت در پاسخ به این سوال که میزان تهدید هک شدن از سوی روسیه، چین و سایر کشورها علیه آمریکا چقدر است، پاسخ داد، بسیار زیاد و افزود که به جز این نمی دانم این میزان را چگونه باید توصیف کنند.


اظهارات پلانکت از سوی یک مقام سازمان امنیت ملی که معمولا به لبهای خود قفل می زنند، نشان دهنده نگرانی درحال افزایش میان مقامات آمریکایی، قانونگذاران و روسای سازمانها نسبت به امنیت سایبر این کشور است.


شرکت امنیت رایانه ای مک آفی نیز چندی پیش گزارش دادند که یک گروه هکر که در سال 2009 به گوگل حمله کرده بود از آن زمان صدها حمله سایبر دیگر با تمرکز بر شرکتهای دفاعی و گروه های حقوق بشر انجام داده است.


کارشناسان امنیت سایبر به طور گسترده اعتقاد دارند که حملات گوگل از چین صورت گرفته است اما مقامات چینی این مسئله را که کشور آنها منبع حملات سایبر بوده تکذیب کرده اند.


شرکت امنیت رایانه ای سیمانتک نیز اظهار داشت که این گروه با استفاده از یک تکنیک که موجب می شوند حمله کنندگان سیستمهای دارای امنیت بالا را هک کنند، وارد عمل شده اند. آنها اظهار داشتند که این هکرها یا یک گروه بزرگ بوده اند که یک دولت آنها را حمایت می کند یا خود از سوی دولت مسئول این کار شده اند.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.