اپراتورها

تلفن همراه

گوشی

March 4, 2013
19:13 دوشنبه، 14ام اسفندماه 1391
کد خبر: 53727

موبایل دانش‌آموزی آه از نهاد معلمان بلند می‌کند

 

تسنیم: ورود موبایل به مدارس بی‌توجه به بخشنامه‌های آموزش‌و‌پرورش در‌رابطه با ممنوعیت آن ، این‌روزها بلوتوث‌بازی و فرستادن پیامک را به معضلی برای معلمان بدل ساخته که فرآیند یادگیری را مختل کرده است.

ورود موبایل به مدارس این روزها موضوعی است که نظرات متفاوتی درباره آن مطرح می‌شود، عده‌ای از کارشناسان معتقدند که نمی‌توان به طور کامل خانواده‌ها و دانش آموزان را مجبور به استفاده نکردن از موبایل کرد و از سوی دیگر عده‌ای می‌گویند موبایل باید به طور کامل از چرخه مدارس حذف شود.

اگر چه طبق قوانین آموزش و پرورش ورود موبایل به مدارس ممنوع است اما هم‌اکنون شواهد از موضوع دیگری حکایت دارد به‌گونه‌ای که هنوز برخی از دانش آموزان سرکلاس درس از تلفن همراه استفاده می‌کنند و استفاده از موبایل در میان جمعیت دانش آموزی به شدت در حال افزایش است.

* با وجود مخالفت مراجع تقلید رایتل به مدارس راه نمی‌یابد

بحث ورود موبایل به مدارس، پای اپراتورهای تلفن همراه همچون همراه اول، ایرانسل و این روزها رایتل را نیز به مدارس باز کرده است به گونه‌ای که مدتی پیش شاهد توزیع سیم کارت همراه اول در میان دانش آموزان بودیم و این روزها نیز خبرهایی از ورود رایتل به مدارس شنیده می‌شود اگر چه یوسف نوری، رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم ، بحث ورود رایتل به مدارس را تکذیب کرد و از ممنوعیت ورود موبایل به مدارس خبر داد اما هنوز هم در ساعات آموزشی مدارس برخی دانش آموزان از موبایل استفاده می‌کنند.

محمد آتشک کارشناس آموزشی معتقد است که نمی‌توان به طور کامل استفاده از موبایل را برای دانش آموزان ممنوع کرد چرا که بسیاری از خانواده‌ها از طریق تماس با تلفن همراه فرزندشان از وضعیت و مکان حضور او آگاه می‌شوند.

* نظام آموزشی کشور به طراحی موبایل ویژه دانش آموزان نیاز دارد

این کارشناس آموزشی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم موضوع نیاز حوزه آموزش کشور به موبایل دانش‌آموزی را مطرح کرده و می‌گوید: می‌توان با همراهی کارشناسان موبایل‌های خاصی را طراحی کرد که بتوان برای دانش آموزان از آنها استفاده کرد یعنی والدین با خیال راحت بتوانند این موبایل‌ها را در اختیار دانش آموزان قرار داده و از محل حضور آنها نیزمطلع شوند.

* استفاده از تلفن همراه در مدارس مغایر با مسائل آموزشی است

سید علی یزدیخواه مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با اشاره به اینکه استفاده از تلفن همراه در مدارس ممنوع است، می‌گوید: طبق آئین‌نامه‌ اجرایی مدارس آوردن هرگونه وسیله‌ مغایر با مسائل آموزشی، به مدرسه غیر مجاز است، تلفن همراه جزء وسایل غیرمجاز به شمار می‌آید، چرا که موجب منحرف شدن فکر دانش آموز از درس و کلاس می‌شود

* تلفن همراه دوربین‌دار معضل این روزهای مدارس دخترانه

به گزارش خبرگزاری تسنیم ، این روزها استفاده از تلفن همراه مجهز به دوربین به ویژه در مدارس دخترانه به یک معضل تبدیل شده است، برخی از دانش آموزان دختر در مقاطع مختلف تحصیلی با در دست داشتن گوشی های دوربین دار اقدام به فیلم برداری از همکلاسی های خود می کنند و  آن را نیز به دیگران بلوتوث می کنند.

وزارت آموزش و پرورش با صدور بخشنامه‌ای به مدارس سراسر کشور هرگونه استفاده از تلفن همراه را در مدارس ممنوع کرده است اما این بخشنامه چندان هم کارساز نبود به گونه‌ای که هنوز واقعا تکلیف مشخص نیست که آیا ورود موبایل به مدارس ممنوع است یانه؛ مسئولان آموزش و پرورش از یک سو عنوان می‌کنند که ورود موبایل به مدارس ممنوع است از سوی دیگر خود پذیرای سیم‌کارت‌های همراه اول شده و توزیع آن را در بین دانش آموزان می‌پذیرند.

* بلوتوث بازی و فرستادن اس ام اس بخشی از فرآیند یادگیری دانش آموزان

محمد ضرغام دبیر یکی از مدارس شهرستان‌های استان تهران به خبرنگار تسنیم می‌گوید: این روزها مشکل اصلی ما در مدارس روشنی یا خاموشی موبایل نیست بلکه رد و بدل شدن مرتب اس ام اس و بلوتوث‌هایی که دانش آموزان سر کلاس درس برای یکدیگر می‌فرستند باعث مختل شدن فرآیند یاددهی و یاددگیری شده و ذهن دانش آموز را درگیر می‌کند؛ برخی از این بلوتوث‌ها نیز حاوی فیلم‌های غیراخلاقی است که سلامت روان دانش آموز را تهدید می‌کند.

وی می‌افزاید: فرستادن اس ام اس، بلوتوث بازی و صحبت کردن پنهانی با تلفن همراه سر کلاس درس معضلی است که این روزها معلمان با آن مواجهند و هر چه به دانش آموز تذکر می‌دهیم تلفن همراه را سر کلاس درس خاموش کند راه به جایی نمی‌بریم.

* قوانین استفاده از موبایل در کشورهای مختلف جهان

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

به گزارش تسنیم، تلفن همراه این روزها معضلی برای نظام آموزشی کشور شده است و با وجود اعلام بخشنامه ممنوعیت استفاده از تلفن همراه در مدارس مشاهده می‌شود که دانش آموزان با بی‌تفاوتی نسبت به این قانون، تمرکز خود سر کلاس درس را به جای درس متمرکز بر بلوتوث و اس ام اس می‌کنند، معضلی که این روزها در افت یادگیری دانش آموزان بی تقصیر نیست.

 

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.