اپراتورها

تلفن همراه

رگولاتوری

May 14, 2013
19:29 سه شنبه، 24ام اردیبهشتماه 1392
کد خبر: 54985

محدودیت سرعت 128 کیلوبیت برثانیه برداشته شد

 

پوررنجبردر مورد کندی سرعت اینترنت گفت: چالش کندی سرعت اینترنت در مخابرات نیست و در جای دیگری است.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران اصلاح ساختاری تعرفه را مقدم بر افزایش تعرفه دانست.
به گزارش ایلنا،  مظفر پوررنجبر در نشستی خبری ضمن بیان این مطلب در پاسخ به خبرنگار ایلنا در مورد افزایش تعرفه  تلفن ثابت و همراه گفت: ما  در خواست اصلاح ساختاری تعرفه را به شورای رقابت ارایه کردیم که حتی ممکن است در این اصلاح ساختاری بهای یک سرویس کاهش هم پیدا کند؛ به عبارتی ما بیشتر خواهان افزایش درآمد هستیم تا افزایش تعرفه.
وی ادامه داد: تعرفه و قیمت خدمات مخابراتی باید واقعی باشد، به گونه ای که موازانه بین تعرفه و نرخ تورم ایجاد شود.
 
وی افزود: از سال 1381 تاکنون،قیمت خدمات در اکثر بخش ها 300 تا 400 درصد رشد داشته است، در حالیکه در مخابرات رشد اندکی را شاهد بودیم و قیمت خدمات مخابراتی تغییر فاحشی با 10 سال گذشته ندارد.
 
پوررنجبر در مورد رابطه مخابرات با شورای رقابت و سازمان تنظیم مقررات گفت: در زمینه تعرفه تلفن همراه که بازار رقابتی است و اپراتورهای دیگر نیز در این بازار حضور دارند، مخابرات تابع مصوبات سازمان تنظیم مقررات است و در زمینه تعرفه تلفن ثابت که بازار انحصاری است، شورای رقابت بیشتر تاثیرگذار است.
 
وی در مورد مشکل مراکز مخابراتی در پاسخگویی به نیاز متقاضیان اینترنت پرسرعت گفت: یکی از دلایل بروز این مشکل، استقبال مردم از خدمات ADSLمخابرات بود، اما این مشکل بزودی حل خواهد شد.
 
رگولاتوری محدودیت سرعت 128 کیلوبیت برثانیه را برداشته شد
 
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران از محدودیت سرعت اینترنت انتقاد کرد و گفت: در مصوبه جدید سازمان تنظیم مقررات که بر اساس آن ارایه خدمات باید بصورت حجمی انجام شود، بصورت تلویحی محدودیت سرعت 128 کیلوبیت برثانیه برداشته شده است و افراد اگر بخواهند، می توانند از ظرفیت های بالا استفاده کنند.
پوررنجبردر مورد کندی سرعت اینترنت گفت: چالش کندی سرعت اینترنت در مخابرات نیست و در جای دیگری است.
وی افزود:مخابرات واردکننده پهنای باند نیست، ما خریدار پهنای باندهستیم،انحصار پهنای باند در اختیار یک شرکت (شرکت ارتباطات زیر ساخت) است.
 
وی افزود: در حال حاضر 27 میلیون و 500 هزار خط تلفن ثابت در کشور داریم که این رقم قرار بود به 28 میلیون برسد. سال گذشته نیز یک میلیون خط تلفن ثابت واگذار کردیم و عرضه آن در کشور متوقف نشده است.
 
شرکای خارجی اعلام کرده اند که نمی توانند با مخابرات کار کنند
مدیرعامل شرکت مخابرات با اشاره به تحریم های اقتصادی گفت: ارایه دهندگان خدمات ما اعلام کرده اند که نمی توانند با مخابرات ایران کار کنند، اما ارتباط عملیاتی ما با آنها قطع نشده است هر چند ارتباط رسمی نداریم.
پوررنجبر افزود: تحریم ها برای روی ارایه خدمات تلفن ثابت مشکل ایجاد کرده و توسعه خدمات تلفن ثابت را سه تا چهار ماه به تاخیر انداخته است.
وی ادامه داد: با این وجود نگرانی زیادی از ناحیه تحریم ها نداریم و تحریم ها 20 درصد روی فعالیت های مخابرات تاثیر گذاشته است.
وی با بیان اینکه تحول لازمه مخابرات است، افزود: با روش سنتی نمی توان کوچکترین تحولی در مخابرات ایجاد کرد و این درحالی است که اگر مخابرات متحول نشود، مرگش قطعی است و با این وضعیت نمی تواند ادامه دهد.
پور رنجبر تاکید کرد که مخابرات از یک شرکت تکنولوژی پایه به شرکت خدمت پایه در حال حرکت است.
 
سود خالص مخابرات سال گذشته به 2 هزار و 187 میلیارد تومان رسید
وی درآمد شرکت ارتباطات سیار ایران در سال گذشته را شش هزار و 639 میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: بیشترین درآمد شرکت ارتباطات سیار از محل خدمات صدا و پس از آن از محل پیامک، دیتا و سرویس های ارزش افزوده بود.
پوررنجبر، افزود: شرکت مخابرات در سال 1391 از بخش تلفن ثابت 2 هزار و 400 میلیارد تومان درآمد داشته و بیشتر این درآمد از محل خدمات صدا و پس از آن از محل ارایه خدمات اینترنت پر سرعت و دیتا بود.
به گفته ی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، سود خالص این شرکت در سال 1391، حدود 2 هزار و 187 میلیارد تومان بود.
 
 یکسان سازی کدهای مخابراتی استانها به ضرر شرکت مخابرات است
پوررنجبر با اشاره به اجرای طرح هم کدسازی در سه استان تهران، البرز و قم گفت: دولت از شرکت مخابرات خواسته که طرح هم کد سازی استانها را اجرا کند ولی هزینه های اجرای این طرح را مشخص نکرده است.
وی افزود: با اجرای طرح هم کدسازی، مخابرات در هر استان چهار میلیارد تومان کاهش درآمد خواهد داشت که باید جبران شود.
 
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران از تغییرات در شرکت های استانی و ایجاد 10 شرکت تخصصی خبر داد و گفت: هر گونه تصمیم گیری در مورد شرکت های مخابرات استانی آثار اجتماعی دارد و با توجه به ساختار جدیدی که برای شرکت مخابرات تدوین شده، 18 ماه وفت داریم که این تغییرات را انجام دهیم.
پوررنجبر با اشاره به تشکیل شرکت سرمایه گذاری توسط همراه اول و خرید سبد سهام از سوی این شرکت گفت:همراه اول در زمینه سرمایه گذاری موفق بوده، شرکت مخابرات نیز علاقه دارد در خارج از کشور سرمایه گذاری کند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.