تلفن همراه

فناوری

گوشی

لبه تکنولوژی

November 3, 2013
10:31 یکشنبه، 12ام آبانماه 1392
کد خبر: 58548

اندونزی از فناوری تلفن همراه برای مقابله با ایدز استفاده کرد

وزیر بهداشت‌اندونزی گفت: با بهره‌گیری از فناوری تلفن همراه می‌توان اطلاعات مورد نیاز مردم برای مبارزه با ویروس اچ.آی.وی و بیماری ایدز را به آنها ارائه داد و این بیماری را در کشور کنترل کرد.
 
به گزارش «ایرنا» به نقل از روزنامه جاکارتا پست، نفیسه مبوی در آیین رونمایی از نرم‌افزار کاربردی کسب اطلاعات بهداشتی در جاکارتا گفت: عوامل فرهنگی یکی از علل گسترش بیماری ایدز و ویروس اچ.آی.وی است و برخی از مردم به دلایل فرهنگی مایل نیستند به مراکز مشاوره ایدز مراجعه کنند.
وی افزود: با استفاده از فناوری تلفن همراه می‌توان اطلاعات موردنیاز مراکز مشاوره ایدز و آزمایش ویروس اچ.آی.وی را به مردم ارائه داد. همچنین با بهره گیری از این فناوری، می‌توان اطلاعات مربوط به این بیماری و ویروس را در اختیار مردم قرار داد و به این وسیله موضوع نقش عوامل فرهنگی را در گسترش بیماری ایدز کاهش داد.
وزیر بهداشت‌اندونزی گفت: در نظر داریم به عنوان نخستین کشور منطقه آسیا و اقیانوسیه از فناوری تلفن همراه برای تحقق اهداف توسعه هزاره سوم سازمان ملل متحد در مقابله با بیماری ایدز و ویروس اچ.آی.وی استفاده کنیم و آن را گسترش دهیم.
اهداف توسعه هزاره سوم سازمان ملل متحد هشت هدف را نشانه گرفته که از بین بردن فقر شدید و گرسنگی، دستیابی به آموزش ابتدایی همگانی، گسترش و ترویج برابری جنسیتی و توانمند سازی زنان، کم کردن نرخ مرگ و میر کودکان، بهبود سلامت مادران، مقابله با ایدز، مالاریا، و دیگر بیماری‌ها، تضمین پایداری محیط زیست و گسترش مشارکت جهانی از جمله آنها است.
اهداف توسعه هزاره سوم سازمان ملل متحد به تایید 189 کشور عضو سازمان ملل متحد و 23 سازمان بین‌المللی رسیده است. این اهداف باید تا پایان سال 2015 میلادی محقق شوند. مبوی با بیان اینکه نسل جوان فناوری نوین را به درستی می‌شناسد، گفت: فناوری نوین فرصتی فراروی دولت‌ها است تا اطلاعات بهداشتی را در اختیار نسل جوان قرار دهد.
اندونزی براساس فهرست کشورها برپایه تعداد استفاده‌کنندگان از تلفن همراه، پس از چین، هند، آمریکا، روسیه و برزیل در رده ششم قرار دارد. ایران در این فهرست در جایگاه 13 قرار دارد. بسیاری از کشورها در سال‌های اخیر با بهره‌گیری از فناوری نوین، سطح آگاهی شهروندان را افزایش داده‌اند که بهداشت الکترونیک در کنار دیگر خدمات الکترونیکی از جمله آنها است.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.