امنیت

فناوری اطلاعات

December 30, 2013
18:23 دوشنبه، 9ام دیماه 1392
کد خبر: 59895

مایکروسافت: ترکیه مهد بدافزارهای جهان

در آخرین گزارش امنیت اطلاعات مایکروسافت، مرکز محافظت بدافزاری این شرکت (MMPC) اعلام کرده که گزارش مربوط به وجود بدافزارها در کشور ترکیه به مراتب بیشتر از سایر کشورهای جهان و حتی بیشتر از 10 کشور آلوده کننده‌ بدافزاری است.

به گزارش فارس، به نقل از بلاگزتک، نرخ گزارش بدافزار در تعریف MMPC به درصد رایانه‌هایی اطلاق می‌شود که دست‌کم یک تشخیص بدافزاری داشته‌اند. مایکروسافت این نرخ را برای هر کشور در7 دسته‌بندی می‌سنجد:تروجان‌های متفرقه، کرم‌ها،  سوء‌استفاده از آسیب‌پذیری‌ها، تروجان‌های بارگیری و نصب بدافزار ، ویروس‌ها،سارقان گذرواژه و ابزارهای نظارتی و درپشتی‌ها(Backdoors)
 
ترکیه در هر دسته‌بندی جزء رهبران محسوب می‌شده است. در مورد4 دسته‌ی اول، که بدون هیچ رقیبی در رتبه‌ی اول ایستاده است و در مورد ویروس‌ها با کشور هند رقابت تنگاتنگی داشته است که هند جایگاه اول را کسب کرده است. 
 
در مورد ابزارهای نظارتی و سارقان گذرواژه،‌ دو کشور روسیه و ترکیه در جایگاه سوم پس از هند و برزیل قرار گرفتند و در مورد درهای پشتی نیز فقط چین از ترکیه جلوتر بوده است.
 
مایکروسافت در این گزارش بیان کرده است که چنین میزانی از گزارش‌های آلودگی در کشور ترکیه می‌تواند نشان‌دهنده‌ی این باشد که جرائم سایبری به دلایل خاصی کشور ترکیه را هدف قرار داده‌اند.
 
برای توضیح این فرضیه، MMPC  آزمونی را طرح کرده است که خانواده‌ای از بدافزار‌ها برای یک کشور، 80 درصد  آلودگی را به همراه داشته است و 20 درصد دیگر مربوط به سایر کشورهاست. بنابراین نرخ گزارش بدافزار، در این مورد یعنی درصد رایانه‌هایی که دست‌کم یک تشخیص از این خانواده از بدافزار داشته‌اند. به طور مثال تروجان Kilm که در کل، 235000 رایانه را آلوده کرده است،92 درصد قربانیان خود را از ترکیه گرفته است.
 
در مجموع 10 کشور هستند که نرخ گزارش بدافزار آن‌ها بالاست، البته این سهم به این بستگی دارد که چه میزان محصولات ضدبدافزاری و محصولات اصلی مایکروسافت در رایانه‌های این کشورها استفاده شده است.
 
این کشورها عبارتند از: آمریکا، برزیل، ترکیه، روسیه، هند، انگلیس، چین، مکزیک، فرانسه و آلمان.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.