بازی

فناوری اطلاعات

May 6, 2014
5:23 سه شنبه، 16ام اردیبهشتماه 1393
کد خبر: 62041

خونریزی قلبی شماره 2 کشف شد

حفره جدید کشف شده توسط کارشناسان امنیتی حکایت از خونریزی قلبی شماره 2 روی اینترنت دارد.
 
به گزارش خبرآنلاین از تکرادارز، حفره کشف شده روی پروتکل امنیتی OAuth 2.0 و OpenID است که توسط دانشجوی دوره دکترا در دانشگاه سنگاپور یافت شده است. بر این اساس وانگ جینگ از دانشگاه تکنولوژی حفره ای را پیدا کرده که هکرها از طریق آن می توانند تکنیک های فیشینگ را پیاده سازی کرده و بدون اینکه کاربر متوجه شود، اطلاعات کاربر را سرقت کند.
 
مشکل واقعی اینجاست که این باگ نرم افزاری به جنایتکاران سایبری اجازه می دهد تا از سایتهای واقعی و قانونی پاپ آپ های فیشینگ را روی ماشین قربانی اجرا کند. همچنین با تکنیک های جعل دامنه fake domain هکرها می توانند اطلاعات ریز کاربران هنگام لاگین کردن را بدست آورده و با مهندسی معکوس دومین هایی مانند فیس بوک، گوگل، یاهو ، لینکداین، پی پال و مایکروسافت را ساخته و قربانی با رفتن روی این سایتهای جعلی اطلاعات کاربران را به سرقت برند.
 
طبق تحقیقات اولیه دانشجوی سنگاپوری ورود به فیس بوک آسان نبوده اما گوگل و مایکروسافت آسیب پذیر هستند.
 
خونریزی قلبی شماره 1 یا همان Heartbleed بزرگترین حفره امنیتی در اینترنت شناخته شده و اینک خونریزی قلبی شماره 2 می رود تا ضربه ای دیگر به اینترنت وارد سازد.
 
OAuth/ اُآذ یک قرارداد باز است که به کاربران خدمات اینترنتیِ بکارگیرندهٔ آن اجازه می‌دهد اطلاعات کاربری‌شان را بدون نیاز به دادن گذرواژه و نام کاربری، به صورت امن، با خدمات دیگر به اشتراک بگذارند.
 
OpenID/ اُپن‌آی‌دی یک سامانه single sign-on یا شناسایی یگانه است. با استفاده از وب‌گاه‌های پشتیبان از اُپن‌آی‌دی، کاربران وب نیازی به خاطر سپردن نشانه‌های رایج شناسایی مانند نام کاربری و گذرواژه نخواهند داشت. به جای آن، تنها به ثبت نام در یک وب‌گاهِ «ارائه هویت» نیاز خواهند داشت. از آنجایی که اپن‌آی‌دی نامتمرکز است، هر وب‌گاه دیگری می‌تواند از نرم‌افزارهای اپن‌آی‌دی به عنوان یک روش برای ورود کاربران خود استفاده کند؛ اپن‌آی‌دی مسئله را بدون این‌که به هیچ وب‌گاه مرکزی برای تایید هویت دیجیتالی اعتماد کند بر طرف کرده است.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.