امنیت

November 7, 2014
10:58 جمعه، 16ام آبانماه 1393
کد خبر: 65278

فهرست خطرناک‌ترین فناوری ها

ورود فناوری‌های جدید با وجود اینکه می‌توانند برای انسان‌ها سودمند باشند و بسیاری از کارها را تسهیل بخشند اما از سوی دیگر می توانند ترسناک نیز باشد.
 
تکنولوژی و فناوری راحتی هر چه بیشتر انسان ها را رقم می زنند. اغلب کارها به سادگی و با کمک رایانه ها انجام می شوند. از پرداخت اینترنتی حساب ها تا برقراری ارتباط با نقاط مختلف جهان و غیره تنها بخشی از خدماتی هستند که با کمک تکنولوژی میسر می شوند. اما در این میان فناوری می تواند تهدید جدی برای انسان ها محسوب شود.
 
 
سیستم های بیمارستانی هک می شوند!
 
بیشتر آزمایش های امروزی با کمک سیستم های رایانه ای انجام می شوند، هکرها به سیستم های بیمارستانی نفوذ کرده و اطلاعات پزشکی بیمارستان ها را دستخوش تغییرات شگرفی می کنند که می تواند با جان انسان ها بازی کند. علاوه بر آن، جنگ هایی که در حال حاضر انجام می شوند، معمولا جنگ های سایبری هستند و می توانند اطلاعات دورترین کشور دنیا را به سادگی و بدون اینکه شناسایی شوند به سرقت ببرند. 
 
هوشی که جایگزین انسان می شود
 
در سال های اخیر، تحقیقات گسترده ای بر پروژه هایی با عنوان هوش مصنوعی انجام شده که می تواند برای انسان ها خطرناک باشد. هوش مصنوعی به معنای ماشینی است که می تواند فکر کند و در سال های آینده می تواند جانشین انسان شود. هیچ پیش بینی در رابطه با کاربرد و آینده هوش مصنوعی وجود ندارد تنها می توان از آینده ای غیر قابل پیش بینی و خطرناک سخن گفت.
 
مصایب عینک گوگل
 
عینک گوگل یکی دیگر از گجت هایی است در ماه های اخیر ارائه شده و از آن با عنوان یک گجت خطرناک یاد می شود. عینک گوگل، می تواند راهنمای خوبی برای پلیس ها باشد زیرا به شناسایی سریع متهمان پرداخته و دید وسیع و گسترده تری را از محیط اطراف یا داده های مختلف در اختیار پلیس ها قرار می دهد. برای مثال، پلیس دبی از این تکنولوژی جدید برای شناسایی متهمان بهره خواهد برد اما اگر این تکنولوژی در جهت عکس عمل کند و در اختیار متهمان باشد، چطور؟
 
خودروهای بدون سرنشین
 
خودروهای بدون سرنشین، یکی دیگر از مواردی هستند که می توانند یک تهدید جدی برای برقراری امنیت باشند. برای مثال، این خودروها در سرقت ها می توانند به یاری متهمان شتافته تا نیروهای پلیس موفق به دستگیری آنها نشوند.
 
پهپادها
 
پهپادها، یکی دیگر از تکنولوژی های جدیدی هستند که با وجود کوچک بودن بسیار خطرناک بوده و می توانند اطلاعات ملی یک کشور را برای دشمنان فاش کرده و در جهت فعالیت های جاسوسی بکار گرفته شوند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.