رسانه‌های اجتماعی

January 25, 2015
21:40 یکشنبه، 5ام بهمنماه 1393
کد خبر: 66942

کـابینه در برابر فـیلترینگ!

در ادامه مخالفت با فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی، وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات و آموزش و پرورش اعلام کردند: بستن شبکه‌های اجتماعی مشکلی را حل نمی‌کند.
 
محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه امضای تفاهم نامه با وزارت آموزش و پرورش گفت: در خصوص فیلترینگ برخی شبکه‌های موبایلی در کارگروه تعیین مصادیق بحثی نشده و اعتقاد ما این است که تا زمان راه‌اندازی نمونه‌های داخلی این شبکه‌ها، بهتر است برای دسترسی مردم مشکلی ایجاد نشود.وی افزود: اعتقاد شخصی من این است که طبیعتا با استفاده از شبکه‌های موبایلی خارجی، بخشی از اطلاعات مردم کشور را در اختیار شرکت‌های خارجی قرار می‌دهد. بنابراین اولویت ما این است که بخش خصوصی شبکه‌هایی ایجاد کند که مدیریت آنها در داخل کشور باشد تا اطلاعات مردم به کشورهای دیگر منتقل نشود.واعظی افزود: با این وجود با به روی کار آمدن شبکه‌های داخلی بنا نداریم نمونه‌های خارجی را مسدود و برای مردم ایجاد مشکل کنیم.در این مراسم همچنین وزیر آموزش و پرورش نیز نظر خود را درباره فیلترینگ شبکه‌های موبایلی اعلام کرد. 
علی‌اکبر فانی گفت: نمی‌توان با بستن یک شبکه مشکل را برطرف کرد. بلکه باید یک جریانی موازی ایجاد شود و با توجه به مباحثی مانند پیوست فرهنگی کار به شیوه‌ای درست پیش رود. علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز هفته گذشته ضمن اعلام مخالفت با فیلتر شبکه‌های اجتماعی، از دستور رییس جمهور در این خصوص خبر داده بود: نظر رییس‌جمهور این است که شبکه‌هایی که مخاطب انبوه دارد نباید مسدود شوند و دستور فیلتر این سه نرم‌افزار نیز فعلا اجرا نشده و این نرم‌افزارها در حال کار هستند.جنتی گفت: اگر استفاده از این نرم‌افزارها وجود دارد باید با استفاده از روش‌های هوشمند، موارد زیانبخش را فیلتر کنیم، اما اینکه یک بزرگراه را مسدود کنیم به دلیل تخلف دو نفر اشتباه است.مصطفی پورمحمدی وزیر دادگستری نیز پیش از این گفته بود: درباره فیلترینگ سه نرم‌افزار واتس‌اپ، لاین و تانگو هنوز تصمیمی گرفته نشده است. دولت قصد ایجاد محدودیت ندارد، اما به مسایل اخلاقی توجه می‌کند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.