رگولاتوری

May 19, 2015
19:46 سه شنبه، 29ام اردیبهشتماه 1394
کد خبر: 70233

اقدامات رگولاتوری در راستای توسعه ارتباطات پهن باند در کشور است

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی گفت: این سازمان برای توسعه ارتباطات پهن باند در کشور، در یک سال گذشته گامهای خوبی را بر داشته است.
 
 
علی‌اصغر عمیدیان با اشاره به اینکه شعار سال گذشته اتحادیه بین‌المللی ارتباطات دور (ITU) "پهن باند برای توسعه پایدار" بود، عنوان کرد: با توجه به اهداف برنامه پنجم در حوزه توسعه ارتباطات و فناوری ا طلاعات، در سال گذشته رویکردها و راهبردهای کلان پهن باند ملی برای کشور به عنوان زیربنا و خط مشی اصلی در ایجاد و توسعه شبکه پهن باند تدوین شد.
 
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: پروانه فعالیت اپراتورهای تلفن همراه برای ارائه خدمات تلفن همراه پهن باند با هدف کمک به توسعه سریعتر شبکه ملی اطلاعات ارتقاء یافت تا به دلیل ماهیت نسل‌های سوم (۳G) و چهارم (۴G) تلفن همراه از جمله دسترسی به شبکه اینترنت با سرعت و کیفیت بالا و بویژه با قابلیت تحرک و همچنین نفوذ بالا، به گردش اطلاعات در داخل کشور کمک کند.
 
عمیدیان درباره صدور پروانه با رویکرد توسعه پهن باند و دستیابی به اهداف برنامه پنجم توسعه تصریح کرد: با توجه به این اهداف، در ارتقای پروانه‌ها، نقاط ضعف موجود اصلاح شده و پروانه‌های جدید با رویکرد بی‌طرفی نسبی نسبت به فناوری (Technology Nuetrality) اعطا شدند.
 
وی افزود: از سوی دیگر با توجه به ضرورت ساماندهی پروانه‌های حوزه ارائه خدمات ارتباطی، انتقال داده و اینترنت باند پهن ثابت، حذف وابستگی به فناوری، سرعت بخشیدن به توسعه خدمات در سراسر کشور و ارتقاء سطح فعالیت شرکتهای توانمند در حوزه ICT، اصول حاکم بر صدور پروانه‌های ثابت و خدمات ارتباطی ثابت در کشور (FCP) و servco تصویب شده و در حال حاضر شرایط برای تجمیع و ساماندهی پروانه‌های این حوزه فراهم شده است.
 
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی با اشاره به قطعنامه اجلاس نمایندگان مختار ITU در سال ۲۰۱۴ (pp-۱۴) گفت: در این قطعنامه، براساس چشم‌انداز مشترک جهانی برای توسعه ICT در سال ۲۰۲۰، بایستی ۵۰ درصد از خانوارها به اینترنت دسترسی داشته و ۵۰ درصد از افراد در کشورهای در حال توسعه نیز از اینترنت پهن باند استفاده کنند.
 
 وی افزود: همچنین براساس این قطعنامه در بخش فراهم‌کردن امکان بهره‌برداری از پهن باند برای عموم، تا سال ۲۰۲۰ هزینه سرویسهای پهن باند نباید بیشتر از ۵ درصد متوسط درآمد ماهیانه در کشورهای در حال توسعه باشد و در قالب هدفگذاری جهانی، بایستی ۹۰ درصد از خانوارهای روستائی تحت پوشش سرویسهای پهن باند قرار گیرند.
 
عمیدیان تصریح کرد: اقداماتی مانند اجرای رومینگ ملی در سال گذشته و اعطای پروانه اپراتورهای مجازی تلفن همراه (MVNO) در راستای رشد و توسعه خدمان پهن باند، کاهش قیمت تمام شده شبکه‌ها و استفاده بهتر از زیرساخت‌های موجود انجام شده است.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.