تلفن همراه

فناوری‌های پوشیدنی

July 26, 2015
15:03 یکشنبه، 4ام مردادماه 1394
کد خبر: 72180

مشکلات امنیتی ساعت‌های هوشمند

بررسی های شرکت اچ پی نشان می‌دهد که ساعت های هوشمند هم در برابر حملات بدافزاری مصونیت ندارند و بسیاری از این ساعت ها آسیب پذیری هایی مهم دارند.
 
شرکت اچ پی 10 ساعت هوشمند موجود در بازار را مورد بررسی قرار داده و برنامه های قابل نصب بر روی آنها را هم به دقت تجزیه و تحلیل کرده تا به نقاط ضعف و قوت آنها پی ببرد.
 
بر اساس این بررسی تمامی ساعت‌های هوشمند دارای حفره های امنیتی هستند که از جمله مهم ترین آنها می توان به ضعف در تشخیص هویت کاربران، رمزگذاری ضعیف و مشکلات مربوط به حریم شخصی اشاره کرد.
 
اچ پی تصریح کرده که نتایج این بررسی ها ناامیدکننده است ولی شگفت آور نیست. باید تلاش ها برای ارتقای امنیت ساعت های هوشمند افزایش یابد و جلوی برقراری ارتباط ناایمن میان ساعت های هوشمند و برنامه ها و خدمات کلود گرفته شود.
 
شرکت اچ پی از اعلام نام ساعت ها و شرکت هایی که محصولاتشان مورد بررسی قرار گرفته، خودداری کرده، اما اطلاعات مربوطه را به شرکت های سازنده اعلام کرده است.
 
بر اساس اطلاعات موجود 30 درصد ساعت های بررسی شده به مهاجمان امکان می دهند تا داده های شخصی کاربران دسترسی یابند. علت این مساله استفاده از کلمات عبور ضعیف، عدم قفل کردن حساب های کاربران در صورت ضرورت و … است. رابط های کاربری اتصال به خدمات کلود 30 درصد از ساعت ها هم دچار مشکل هستند و این امر موجب نگرانی جدی شرکت اچ پی شده است.
 
در 70 درصد از ساعت ها هم به روزرسانی به سیستم عامل جدید بدون رمزگذاری انجام می شود و این امر مشکلات خاص خود را به همراه می آورد. علاوه بر این هکرها می توانند به اطلاعاتی که توسط ساعت های هوشمند از کاربران جمع اوری می شود دسترسی یافته و از آنها سواستفاده کنند. این اطلاعات عبارتند از اطلاعات مربوط به وضعیت سلامت کاربران و حتی اطلاعات مربوط به باز کردن قفل خانه ها و خودروها که بر روی برنامه های هوشمند برخی از این ساعت ها ذخیره شده است.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.