باندپهن ثابت

باندپهن سیار

رگولاتوری

October 21, 2015
11:46 چهارشنبه، 29ام مهرماه 1394
کد خبر: 73889

رگولاتور خبرداد: عرضه خدمات TDD روی باندهای 2.3، 2.6 و 3.5گیگاهرتز به مزایده گذاشته می‌شود

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی اعلام کرد: با توجه به ضرورت توسعه خدمات باند پهن ثابت در کشور به موازات توسعه خدمات باند پهن همراه، تقویت فضای رقابتی و استفاده بهینه از منابع محدود طیف فرکانسی، "اصول حاکم بر پروانه ایجاد و بهره‌برداری شبکه ثابت بی‌سیم برای ارائه خدمات عمده‌فروشی" در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تصویب شد.
 
به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) از روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی، علی‌اصغر عمیدیان افزود: براساس این مصوبه، رگولاتوری در باندهای فرکانسی ۲۳۰۰، ۲۶۰۰ و ۳۵۰۰ مگاهرتز، به متقاضیان، باند فرکانسی برای استفاده به روش TDD واگذار می‌کند و این واگذاری به دلیل محدودیت در باندهای فرکانسی در دسترس، از طریق مزایده انجام می‌شود. همچنین برای بهره‌برداری بهینه از فرکانس، دریافت‌کننده بایستی به دیگران خدمات ارائه کند.
 
دبیر کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات درباره شرایط متقاضیان در باندهای فرکانسی متفاوت عنوان کرد: در باند فرکانسی ۲۳۰۰ مگاهرتز، سهم غالب در اختیار مجموعه‌ای متشکل از حداقل ۳ دارنده پروانه FCP و یا FTTX  خواهد بود، علاوه بر آن دارندگان پروانه تلفن همراه نیز می‌توانند به نحوی در پروانه سهم داشته باشند که غالب نباشند.
 
وی افزود: در باند فرکانسی ۲۶۰۰ مگاهرتز شرایط متفاوت بوده و اولویت با دارندگان پروانه تلفن همراه و بی‌سیم ثابت (وایمکس سابق) خواهد بود و البته دارندگان پروانه FCP و FTTX نیز با شرایطی امکان مشارکت در پروانه را خواهند داشت: در باند ۳۵۰۰ مگاهرتز همه دارندگان پروانه می‌توانند متقاضی دریافت پروانه بوده و در آن سهیم باشند.
 
عمیدیان تصریح کرد: دارنده پروانه در هر یک از باندهای فرکانسی ۲۳۰۰، ۲۶۰۰ و ۳۵۰۰ مگاهرتز باید تمامی ظرفیت شبکه موضوع پروانه خود را به صورت عمده‌فروشی و براساس شرایط رقابتی عادلانه و اصل عدم تبعیض در اختیار سایر دارندگان پروانه FCP، MVNO، Servco، اپراتورهای تلفن همراه و وایمکس قرار دهد.
 
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: بر این اساس تمامی اپراتورهای مجاز با رعایت شرایط مندرج در پروانه خود، از خدمات عمده‎‌فروشی دارنده پروانه استفاده خواهند کرد و البته برای استفاده اپراتورهای تلفن همراه از ظرفیت عمده‌فروشی دارنده پروانه، سقف تعیین شده است.
 
عمیدیان گفت: فراخوان شرایط و مستندات لازم برای برگزاری مزایده به زودی از سوی رگولاتوری منتشر می‌شود.
 
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.