امنیت

فناوری اطلاعات

April 25, 2016
18:16 دوشنبه، 6ام اردیبهشتماه 1395
کد خبر: 77128

چگونه از هک شدن Wi-Fi جلوگیری کنیم؟

‌یک کارشناس نرم‌افزار گفت: نرم‌افزاری به نام «اندروید‌ دامپر» که چند وقتی است وارد بازار شده، رمز‌گذاری بر Wi-Fi را مورد تهدید قرار داده است.
 
حسین سلیمانی در گفت‌و‌گو با ایسنا در زنجان، با بیان اینکه معمولا روند هک کردن Wi-Fiها زمان زیادی نیاز دارد، عنوان کرد: در روند هک کردن Wi-Fi باید تمامی ترکیب‌های پسوردها و کدها را حدس زد، اما با استفاده از تکنیک جدید می‌توان موانع امنیتی مودم‌های Wi-Fi را دور زد و تقریبا بلافاصله به رمز عبور آن دسترسی پیدا کرد.
 
این کارشناس افزود: روند هک کردن در مودم‌های قدیمی شایع‌تر است؛ چراکه این نوع مودم‌ها از پشتیبانی کمتری برخوردار هستند و در برابر تکنولوژی‌های جدید آسیب‌پذیری بیشتری دارند و نرم‌افزار اندروید ‌دامپر که شناخته شده‌ترین نرم‌افزار برای هک Wi-Fi است، جزو 10 اپلیکیشن برتر و پربازدید در دنیا بوده که به سادگی با هک آدرس مک مودم یا هر دستگاه سخت‌افزاری دیگری اقدام به هک Wi-Fi می‌کند.
 
وی، راهکار ساده و عملی برای جلوگیری از هک شدن Wi-Fi در مقابل این نرم‌افزار را انتخاب رمزهای پیچیده دانست و تاکید کرد: انتخاب رمزهای پیچیده و تلفیقی از کاراکترها می‌تواند راهکاری مهم برای مقابله با این امر باشد. همچنین روش دیگر این است که قابلیت WPS را خاموش کنند. کاربران می‌توانند گزینه‌های مربوط به WPS را در صفحه تنظیمات مودم پیدا کرده و آن‌را خاموش کنند.
 
سلیمانی با اشاره به تکنیک WPS و روشی که برای هک انتخاب کرده است، خاطرنشان کرد: این روش به هکرها اجازه می‌دهد تا بسیار سریع‌تر از گذشته، رمز عبور شبکه‌های بی‌سیم را بیابند و در این روش هکرها به جای تلاش برای یافتن PIN کد مودم که ساعت‌ها به طول می‌انجامد، بر ‌اساس برخی پردازش‌های آفلاین خاص، با اولین حدس خود به رمز عبور دست خواهند یافت. تمامی مراحل مورد نیاز برای یافتن رمز عبور به این روش، تنها یک ثانیه بیشتر زمان نخواهد گرفت.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.