تلفن همراه

گوشی

October 11, 2016
11:29 سه شنبه، 20ام مهرماه 1395
کد خبر: 80478

علت اصلی انفجار گلکسی نوت 7 سامسونگ چیست؟

از زمانی که خبر انفجار گلکسی نوت 7 سامسونگ همه جا پیچید، سوال اصلی این بوده که واقعا علت اصلی انفجار این فبلت چیست؟
 
باید گلکسی نوت 7 سامسونگ را بدشانس‌ترین محصول این غول کره‌ای بدانیم که در حساس‌ترین زمان ممکن، از یک محصول دوست‌داشتنی و جذاب به یک دستگاه منفور تبدیل شده و کمپانی سازنده را زیر تیغ شدیدترین انتقادات قرار داده است. این فشار سبب شده تا برخی منابع خبری ادعای تعلیق تولید این فبلت را از سوی سامسونگ منتشر کنند. اما حالا که نسخه‌های ایمن گلکسی نوت 7 وارد بازار شده‌اند، چرا دوباره منفجر می‌شوند؟
 
از همان روزهای اولی که اخباری مبنی بر انفجار گلکسی نوت 7 در نقاط مختلف منتشر شد، بسیاری روی مشکلات باتری تمرکز کرده و علت این موضوع را مربوط به باتری می‌دانستند. ۷۰ درصد از باتری‌های پرچمدار جدید سامسونگ توسط یکی از زیرمجموعه‌های این کمپانی و ۳۰ درصد بقیه توسط کمپانی چینی ATL تولید شده است. البته تولید باتری‌ نسخه‌های جایگزین و ایمن گلکسی نوت 7 نیز بر عهده‌ی این تولیدکننده‌ی چینی گذاشته شده است.
 
اما حالا چند روزی است در اخبار مختلف می‌خوانیم که نسخه‌های به اصطلاح ایمن گلکسی نوت 7 نیز منفجر می‌شوند تا جایی که سامسونگ برای کنترل سخت‌گیرانه‌تر روی تولید گلکسی نوت 7، فعلا تولید و عرضه‌ی این محصول را متوقف کرده است. به نظر می‌رسد با توجه به انفجار نسخه‌های جدید و ایمن گلکسی نوت 7، کل موضوع انفجار این فبلت متوجه یکی از تولیدکننده‌ها‌ی باتری است.
 
یکی از پروفسورهای دانشکده مکانیک دانشگاه Carnegie Mellon به نام Venkat Viswanathan معتقد است مشکل اصلی به سیستم کنترل ولتاژ باتری مربوط می‌شود. ویسواناتان می‌گوید کیفیت پایین مواد به کار رفته داخل پیل‌ها نیز می‌تواند یکی دیگر از دلایل انفجار باتری گلکسی نوت 7 باشد.
 
Cho Jae-Phil مدیر مرکز تحقیقاتی Future Batteries نیز گفته است که تولید حجم عظیمی از باتری برای جایگزینی نمونه‌های قبلی باعث می‌شود تا شما نتوانید دقت لازم را در بخش کنترل کیفیت داشته باشید. او می‌گوید:
 
مشکلات بیشتری از موضوع کیفیت زمانی مشخص می‌شود که تامین‌کننده‌ی شما مجبور باشد در مدت زمان کوتاهی حجم زیادی از باتری‌ها را تولید کند.
 
بسیار از تحلیل‌گران می‌گویند اگر یک خبر خوب در این مورد وجود داشته باشد این است که سامسونگ شانس آورده این انفجار به جای پرچمداران سری S روی گلکسی نوت 7 رخ داده است. S.R. Kwon، تحلیل‌گر Dongbi Securities در سئول به این موضوع اشاره کرده است که میزان فروش پرچمداران سری S سه برابر پرچمداران سری نوت بوده است. البته تعداد اندکی گلکسی اس 7 اج نیز منفجر شده است که در یکی از این موارد، مالک گوشی راهی بیمارستان شده و از سوختگی درجه دو و سه رنج می‌برد. دنیل رامیرز، قربانی این حادثه در دادگاه عالی نیوجرسی، شکایتی را علیه سامسونگ تنظیم کرده است.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.