تلفن همراه

گوشی

January 24, 2017
7:26 سه شنبه، 5ام بهمنماه 1395
کد خبر: 82121

دو مشکل عمده باتری در گوشی‌های انفجاری

بررسی گلکسی نوت ۷ سامسونگ نشان می‌دهد انفجار این گوشی به دلیل دو مشکل عمده مربوط به باتری رخ داده است.
 
داستان بلند و پ v صدای گوشی هوشمند گلکسی نوت ۷ درنهایت به یک نتیجه‌گیری ختم و باعث شد سامسونگ یافته‌های تحقیقاتش را درباره حوادث انفجاری که به فراخوانی دستگاه‌ها منجر شد منتشر کند.
 
این غول الکترونیکی کره‌ای در یک کنفرانس مطبوعاتی جزئیاتی را آشکار کرد که مشخص شد چه اشتباهی درباره گلکسی نوت ۷ رخ داد که هرچند در ابتدا بازخوردهای درخشانی دریافت کرد، اما به سرعت زودی در گزارش‌هایی حاکی از حوادث انفجار به خاک سپرده شد.
 
هفته گذشته، برخی از گزارش‌ها نشان داد که این یافته‌ها می‌تواند مشکلات باتری‌ها با شکل نامنظم را به عنوان عامل این اختلال آشکار کند و حالا رئیس موبایل سامسونگ علت مشخص این سوءعملکرد را  اعلام است.
 
به گفته سامسونگ، مشکلات در دو موقعیت مختلف تولید یافت شده که هر کدام در سری‌های مختلف از باتری‌ها دیده شده‌اند.
 
اولین سری شامل یک پوشش باتری است که بسیار کوچک بود و به آنچه سامسونگ آن را «انحراف الکترود و موقعیت نادرست نوک الکترود منفی در گوشه سمت راست بالای باتری» می‌خواند منجر شده است.
 
 
مشکل دوم از آنچه سامسونگ «نقطه جوش غیر طبیعی» می‌نامد حاصل شده، مشکلی در تولید که به اتصال کوتاه مدارهای داخلی منجر شده است.
 
 
این یافته‌ها پس از اقدام سامسونگ برای آزمون شارژ و تخلیه در مقیاس بزرگ شامل ۷۰۰ مهندس و ۲۰۰ هزار دستگاه و ۳۰ هزار باتری حاصل شده است.
 
تحقیقات مذکور کارخانه‌های تولیدی در چین، ویتنام و کره جنوبی را پوشش داده است.
 
در طول این دوره یک ساعته، سامسونگ اسلاید و ویدیوهایی دقیق به منظور پیگیری کردن مشکل و با اشاره به دیگر مسائل بالقوه مربوط به تولید و کنترل کیفیت نشان داد.
 
همچنین در تلاش برای نشان دادن  این موضوع که انفجار باتری به طور جدی توسط سامسونگ اتفاق افتاده است، این شرکت اظهاراتی درباره تلاش‌های آزمایشی خود از استادان شیمی و مهندسی دانشگاه‌های کمبریج، برکلی و استنفورد ارائه داد.
 
 
سامسونگ به منظور رسیدگی به مسائل ایمنی باتری در آینده، از اقدامات جدید برای بررسی کیفیت باتری و همچنین تشکیل یک گروه مشورتی برای ایمنی باتری خبر داد.
 
اقدامات جدید شامل طیف گسترده‌ای از کیفیت داخلی و فرآیندهای ایمنی به منظور افزایش بیشتر ایمنی محصول از جمله پروتکل‌های اضافی مانند اقدامات ایمنی چندلایه و بررسی ۸ مرحله‌ای ایمنی باتری می‌شود.
 
گروه مشاوره جدید باتری سامسونگ نیز شامل مشاوران خارجی، دانشگاهی و کارشناسان پژوهش برای اطمینان از دیدگاهی روشن و عینی در مورد ایمنی و نوآوری باتری است.
 
یکی از تحلیل‌گران فناوری در این باره می‌گوید: "سامسونگ آنچه که لازم بود را انجام داد تا بتواند اعتماد کسانی را که هنوز هم به مسائل مربوط به گلکسی نوت ۷ اهمیت می‌دادند بازسازی کند.   سامسونگ حتی تمامی مسئولیت را بر عهده گرفته اگرچه آشکار شد که این مسائل به تولیدکننده مربوط بوده است.
 
این اتفاق که دو تولیدکننده متفاوت مشکل مشابهی را با یک گوشی داشتند حادثه نادر و بدان معناست که ما به یک نقطه عطف در تکنولوژی باتری‌های گوشی‌های هوشمند رسیدیم. "
 
بعد از آنکه مشخص شد مشکل آتش‌سوزی گلکسی نوت ۷ سامسونگ چه بوده و باتری معیوب دلیل این شکست مفتضحانه بوده است، سامسونگ برنامه‌ای ترتیب داده تا از آتش‌سوزی تلفن‌هایش در آینده جلوگیری کند.
 
این برنامه شامل یک آزمون هشت‌مرحله‌ای ایمنی باتری می‌شود. همچنین این شرکت کره‌ای قصد دارد تست جدید باتری خود را روی تمام دستگاه‌هایش اجرا کند، نه فقط تلفن‌هایش.
 
این غول کره‌ای اعلام کرده است که یک فرایند آزمایش هشت‌ مرحله‌ای جدید برای باتری‌های لیتیوم یونی خود ترتیب خواهد داد و برای این آزمایش از یک هیئت مشورتی متشکل از اشخاص آکادمیک از کمبریج، برکلی و استنفورد بهره برده است.
 
این فرآیند از این پس به همه باتری‌های لیتیوم یون در محصولات سامسونگ اختصاص خواهد یافت، نه فقط فبلت‌های نوت سامسونگ یا گلکسی S۸ عرضه‌شده در آینده.
 
آزمون ایمنی باتری هشت مرحله‌ای باتری سامسونگ شامل آزمون دوام، بازرسی بصری، اشعه ایکس، شارژ و تخلیه شارژ،  ترکیبات آلی فرار (TVOC)، جداسازی قطعات آزمون، استفاده از شتاب و آزمون ولتاژ مدار باز می‌شود.
 
 
بسیاری از این مراحل، از جمله سه آزمون اول و همچنین آزمون ولتاژ مدار باز، پیش از این هم در دستگاه‌های قبلی انجام می‌شد اما سامسونگ می‌گوید که این تست در حال حاضر افزایش یافته و با افزایش فرکانس انجام خواهد شد. برای مثال، سامسونگ می‌گوید که استانداردهای داخلی خود برای مرحله بازرسی بصری را افزایش داده است.
 
آزمون شارژ و تخلیه شارژ، آزمون TVOC و آزمون استفاده از شتاب کاملا جدید هستند. آزمون شارژ و تخلیه شارژ که به معنای آزمایش باتری در حالتی که دستگاه در حال شارژ و زمانی که در حال تخلیه شدن است، بخش بزرگی از تجزیه و تحلیل سامسونگ بود که توسط شرکت‌های شخص ثالث این آزمون را برای بررسی گوشی‌های معیوب انجام داده است.
 
سامسونگ برای اولین بار پرچمدار خود گلکسی نوت ۷ را اوایل ماه آگوست ۲۰۱۶ معرفی و چند هفته بعد شروع به عرضه این گوشی کرد. بررسی‌ها و نقدهای اولیه از دستگاه بسیار مثبت بود. اما پس از آن گزارش‌هایی مبنی بر باتری معیوب و حرارت بیش از حد و آتش گرفتن چند واحد تلفن منتشر شد.
 
فروش این گوشی ابتدا به حالت تعلیق درآمد، سپس به جایگزینی تلفن‌های معیوب با محصولات جدید اقدام شد و در نهایت وقتی که انفجارهای گلکسی نوت ۷ آغاز شد، در تاریخ ۱۰ اکتبر فراخوانی در سراسر جهان ارائه داد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.