بازی

فناوری اطلاعات

February 19, 2017
18:02 یکشنبه، 1ام اسفندماه 1395
کد خبر: 82465

سیده فاطمه ذوالقدر، نماینده‌ی مجلس شورای اسلامی: دریافت عوارض از بازی‌های رایانه‌ای خارجی به نفع بازی‌سازان ایرانی است

سیده فاطمه ذوالقدر، نماینده‌ی مردم تهران در دهمین مجلس شورای اسلامی روز چهارشنبه ۲۷ بهمن ماه، در بازدید از بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای به لزوم دریافت عوارض از بازی‌های خارجی در راستای حمایت از بازی‌های داخلی تاکید کرد.
 
photo_2017-02-18_11-03-26.jpg
فاطمه ذوالقدر در مورد ارزیابی خویش نسبت به فعالیت‌های بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای گفت: فعالیت‌های این بنیاد بسیار خوب و قابل توجه بود؛ به‌خصوص در دو بخش آموزش و ترتیب نیروی انسانی و امور بین‌الملل که به معرفی بازی‌های ایرانی به جهانیان منجر می‌شود اقدامات شایسته‌ای انجام شده که در این مدت کم صورت پذیرفته است. به‌هرحال رقابت در حوزه بازی‌های رایانه‌ای بالا است و دنیا در این حوزه ۳۰ سال جلوتر است؛ در حالی که در کشورمان حدود ۱۰ سال است که بازی‌سازی انجام می‌شود.
 
وی افزود: باید به بازی‌های ایرانی بیش‌تر بپردازیم چرا که بازی‌های خارجی گاها با فرهنگ ایرانی اسلامی در تضاد هستند و از سوی دیگر بازی‌سازی می‌تواند برای اقتصاد و درآمدزایی کشور هم مفید باشد. در این راه مشکلاتی از جمله نبود قانون کپی رایت هم وجود دارد که بایستی برای رفع این مشکل تلاش کنیم.  
 
نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس نقش خانواده‌ها در زمینه‌ی اصلاح فرهنگ مصرف بازی‌های رایانه‌ای را بسیار پر رنگ دانست و تشریح کرد: متاسفانه برای رعایت کردن رده‌بندی سنی قانونی وجود ندارد و نقش والدین و مربیان برای جلوگیری مصرف بازی‌های نامناسب و رعایت رده‌بندی سنی توسط فرزندان بسیار حائز اهمیت است. برای فرهنگ‌سازی نحوه‌ی صحیح مصرف بازی در کشور باید حرکتی جمعی اتفاق بیفتد و صداوسیما و هر نهاد دیگری که می‌تواند نقش موثری در فرهنگ‌سازی داشته باشد نقش خود را ایفا کند.
 
سیده فاطمه ذوالقدر از طرح دریافت عوارض از بازی‌های خارجی که آزادانه در ایران به‌فروش می‌رسند حمایت کرد و افزود: بایستی از این طرح حمایت کرد چرا که نه تنها هزینه‌ای را به دولت تحمیل نمی‌کند بلکه باعث درآمدزایی نیز می‌شود. در حال حاضر از هر کالایی هنگام ورود به کشور عوارض دریافت می‌شود و بازی‌های رایانه‌ای نیز نباید مستثنی باشند.
 
وی دریافت عوارض ۱۰-۲۰ درصدی از فروش بازی‌های خارجی در ایران را مثبت ارزیابی کرد و گفت: از محل درآمد حاصل شده می‌توان از تولید و توسعه‌ی بازی‌های داخلی حمایت کرد و این مهم به رشد و توسعه این صنعت کمک می‌کند.
 
فاطمه ذوالقدر بودجه‌ی اختصاص داده شده به بازی و بازی‌سازی در کشور را متناسب با مقتضیات این حوزه ندانست و تشریح کرد: با توجه به این‌که اکنون در حال رقابت با دنیا هستیم و برخی کشورها دهه‌ها جلوتر هستند، بودجه‌ی محدودی که به صنعت بازی‌سازی اختصاص یافته کافی نیست چرا که این حوزه، یک حوزه‌ی فرهنگی و در واقع سرمایه‌گذاری روی کودکان و نوجوانان است و باید بیش‌تر به آن توجه شود.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.