فناوری اطلاعات

April 13, 2017
19:01 پنجشنبه، 24ام فروردینماه 1396
کد خبر: 82931

معاون وزیر ارتباطات اعلام کرد: پیش بینی حجم 100 هزار میلیارد تومانی بازار آی سی تی در برنامه ششم

معاون حقوقی، امور دولت و مجلس وزارت ارتباطات گفت: پیش بینی شده در برنامه ششم توسعه حجم بازار آی سی تی بیش از 100 هزار میلیارد تومان باشد و هدف این است سهم استان کرمان با توجه به مزیت هایی که در این بخش دارد، در این سبد اقتصادی پررنگ باشد.
 
مرتضی براری، امروز 24 فروردین ماه در نشست مشترک کارگروه اشتغال و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان با حضور وزرای ارتباطات و کار اظهار کرد: آی سی تی می تواند یک سبد درآمدی جدید برای استان باشد زیرا این بازار به شدت در حال رشد است.
 
وی افزود: پیش بینی شده در برنامه ششم توسعه حجم بازار آی سی تی بیش از 100 هزار میلیارد تومان باشد و هدف این است سهم استان کرمان با توجه به مزیت هایی که در این بخش دارد، در این سبد اقتصادی پررنگ باشد. استان کرمان در حوزه دانشگاهی بسیار غنی است که مهم ترین سرمایه و مزیت استان برای بخش ماست و بخش دیگر حوزه زیرساخت است.
 
وی بیان کرد: استان در ابتدای دولت از لحاظ زیرساختی بسیار مشکل و رتبه 22 کشور را داشت که این رتبه سال قبل به 21 رسیده و امیدواریم تا چند ماه آینده با سرمایه گذاری، به کمتر از 15 برسد.
 
معاون وزیر ارتباطات گفت: طی شش ماه گذشته در زیرساخت های استان بیش از یک هزار و 194 سایت 3G و 4G نصب کرده ایم و طی ماه های آینده یک هزار و 220 سایت دیگر را توسعه می دهیم.
 
وی افزود: مجمع نمایندگان استان کرمان منسجم است و به جد بحث پوشش ارتباطی استان را پیگیری می کنند و تلاش می کنیم برای رفع این مشکلات مصوبات خوبی داشته باشیم.
 
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز گفت: یکی از رشته های دارای بیشترین نرخ بیکاری در کشور، آی تی است.
 
عیسی منصوری، امروز 24 فروردین ماه در نشست مشترک کارگروه اشتغال و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان اظهار کرد: یکی از رشته های دارای بیشترین نرخ بیکاری در کشور، آی تی است.
 
وی افزود: نظام اجرایی کشور مبتنی بر این است که رابطه بین دولت و بخش خصوصی را مدیریت کند و ابزارهای در اختیار دولت قرارداد با پیمانکار، مشاور، وام دادن و مجوز دادن است.
 
منصوری تصریح کرد: در آی تی، بحث، تسهیل رابطه بخش خصوصی – بخش خصوصی است که چنین مبادلاتی در کشور چندان مدنظر نیست. در سطح ملی مطالعاتی انجام دادیم که برای ایجاد ارزش افزوده و اشتغال چه رسته هایی می توان کار کرد که یکی از این موارد حوزه آی تی است و فکر می کنیم هم به عنوان موضوع و هم ابزار توسعه کسب و کار باید مورد توجه واقع شود.
 
معاون وزیر کار گفت: کیک اقتصاد آی تی را لزوما بزرگ نمی بینیم و اگر قرار باشد این کیک بزرگ شود، باید این ظرفیتِ خوب وصل به بازار جهانی باشد و تاکنون شرکت ها و ظرفیت های محلی را به ظرفیت های ملی وصل کردیم و در کنار آن کم و بیش بحث های آموزشی و مهارتی شکل گرفته است. در گام مهم بعدی، با هدف اتصال شرکت های داخلی به بازار بین المللی کارهایی را آغاز کرده ایم که هدف، حضور پایدار در این بازار است.
 
مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان کرمان نیز گفت: یکی از مصوبات دیگر کارگروه استان، با همکاری فنی و حرفه ای و صندوق کارآفرینی امید 23 روستا در 23 شهرستان به عنوان روستای بدون بیکار نامگذاری و کار توسط این دو موسسه انجام و به نتیجه رسید.
 
رضا اسماعیلی، در نشست مشترک کارگروه اشتغال و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان با حضور وزرای ارتباطات و کار اظهار کرد: کارگروه اشتغال استان در سال گذشته با تمرکز بر مشاغل خانگی، خرد و کوچک 6 جلسه با 36 مصوبه داشته است.
 
وی افزود: 9 رسته طرح تکاپو را در استان مصوب و به وزارتخانه ارسال کردیم و 6 رسته از این طرح را تایید شد و این در حالی است که در بسیاری از استان ها یک یا دو رسته تایید شده است. سال قبل با حضور رییس سازمان تامین اجتماعی مصوبه 5 هزار بیمه قالی بافی استان علاوه بر سهمیه قبل گرفتیم.
 
وی بیان کرد: یکی از مصوبات دیگر کارگروه استان، با همکاری فنی و حرفه ای و صندوق کارآفرینی امید 23 روستا در 23 شهرستان به عنوان روستای بدون بیکار نامگذاری و کار توسط این دو موسسه انجام و به نتیجه رسید.
 
مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان کرمان گفت: برای نخستین بار در استان کرمان در پنج منطقه همایش های کارآفرینی را سال قبل برگزار کریم و از 30 کارآفرین برتر کشور چهار نفر از استان کرمان بودند.
 
وی افزود: در طرح تکاپو رسته های فناوری اطلاعات، گردشگری و صنایع دستی، گلخانه های مدرن با اولویت هیدروپونیک، تولید گیاهان دارویی، فرآوری خرما، پسته و گردو بوده است و دنبال می کنیم که اشتغال در خور را در این رسته ها ایجاد کنیم.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.