November 21, 2017
22:15 سه شنبه، 30ام آبانماه 1396
کد خبر: 85867

برنامه هند برای تبدیل شدن به دومین مرکز جراحی رباتیک

یک موسسه غیرانتفاعی در هند در نظر دارد این کشور را تا سال 2018 به دومین مرکز جراحی رباتیک در جهان تبدیل کند.
 
به گزارش ایسنا و به نقل از زی‌نیوز، هند با استفاده از بیش از 50 ربات جراحی و 300 پزشک جراح آموزش دیده در زمینه رباتیک موفق به انجام 700 جراحی به کمک رباتها در یک ماه اخیر شده است.
 
جراحی رباتیک، روشی برای انجام جراحی با استفاده از ابزارهای بسیار کوچکی است که به بازوی ربات متصل شده‌اند.
 
"راج واتیکوتی"(Raj Vattikuti)، موسس و رئیس بنیاد واتیکوتی- یک مرکز جراحی رباتیک غیرانتفاعی در سرتاسر جهان از جمله هند- روز شنبه در گفتگو با "سرویس خبری مستقل هند" (IANS) اظهار داشت: امروزه هند، ظرفیت و استعداد بسیاری در همه حوزه‌ها به خصوص در زمینه پزشکی دارد.
 
مدیر اجرایی بنیاد آمریکایی غیرانتفاعی "واتیکوتی"( Vattikuti) گفت: این بنیاد با هدف به کار گرفتن 200 ربات دیگر و رسیدن به بیش از 20 هزار جراحی با کمک ربات در هر سال پیش از سال 2020، قصد دارد هند را پس از آمریکا به دومین مرکز تجارت برای جراحی ربات در جهان تبدیل کند.
 
واتیکوتی ادامه داد: ما، در اواخر سال 2011، با تنها 8 یا 9 ربات و با تقریبا هر روشی به بازار هند وارد شدیم. این بازار دریافت که این دستگاه‌ها باید خیلی پرهزینه باشند و جراح‌ها احساس کردند که برای یادگیری و ماهر شدن در این زمینه، تلاش بسیاری مورد نیاز است.
 
وی افزود: اکنون، ما پیشرفت چشمگیری در موقعیت جراحی رباتیک کشور و همچنین تغییری در درک این بازار دیده‌ایم. بسیاری از جراحان، مجذوب این فناوری و برای یادگیری آن پیشقدم شده‌اند.
 
این بنیاد که انتظار می‌رود تا دسامبر امسال، نزدیک به 70 سیستم رباتیک را برای کمک به بیش از 7000 جراحی رباتیک در سرتاسر هند راه‌اندازی کرده و همچنین قصد دارد پیش از سال 2018 در سرتاسر هند بیش از 100 ربات را راه‌اندازی کند.
 
تاکنون، 360 جراح در این سازمان آموزش دیده‌اند و امید است در سال 2018، 100 نفر دیگر آموزش ببینند.
 
واتیکوتی خاطرنشان کرد: ما امیدواریم علاوه بر راه اندازی 100 ربات در هند در سال آینده، در دو یا سه سال پیش رو، تعداد ربات‌های جراح را به 600 عدد برسانیم.
 
"ماهندرا بهانداری" ( Mahendra Bhandari)، مدیرعامل اجرایی این بنیاد گفت: با استفاده از جراحی‌های رباتیک، قصد جداسازی فقیر و غنی را نداریم. از این که دولت به این موضوع علاقه نشان داده‌است، خوشحالیم و ربات‌هایی را خریداری می‌کنیم که بتوانند به بخش‌های حاشیه‌نشین مفید باشند .
 
با استفاده از "ربات جراحی داوینچی" (Da Vinci Surgical Robot) که توسط شرکت آمریکایی "جراحی حسی"( Intuitive Surgical) تولید شده است، ابزارهای کوچک با جراحی در یک کنسول نزدیک ، فرستاده و کنترل می‌شوند.
 
در جراحی رباتیک، برش‌ها کوچکتر، خونریزی کمتر، به هوش آمدن بیمار سریع‌تر، زمان لازم برای ماندن بیمار در بیمارستان کوتاه‌تر و بازگشت به زندگی عادی سریعتر است.
 
این جراحی‌ها، علاوه بر پاکسازی ارگان‌هایی چون کلیه، کبد، پانکراس، تیروئید، پروستات و رحم، حذف لایه‌های سرطانی برای ساخت دوباره آن دسته از ارگان های بدن که در اثر سرطان آسیب دیده‌اند، به عهده دارند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.