عناوين



 اخبار


برگزیده


امنيت


مقاله


گزارش و گفتگو


ياداشت


اخبار شرکتها


همايشها



فراخوانها و آئين نامه ها


عکس و ویدئو

 
  خدمات



نسخه موبایل



خروجی پیامک



خروجی RSS



عضویت در خبرنامه ها

 

راهنما
تبليغات


 

سفارش آگهی
اخبار ICT در ایستنا
چهارشنبه، 26 اردیبهشتماه 1386

09:52 PM

May 16, 2007


پیام دبیر كل سازمان ملل متحد به مناسبت روز جهانی جامعه‌ اطلاعاتی

دبیر كل سازمان ملل متحد در پیام خود به مناسبت روز جهانی ارتباطات از سیاست‌گذاران و پیشتازان صنعت مخابرات درخواست كرد تمامی ‌توجه خود را معطوف جوانان كرده و برای تولید فن‌آوری‌ها، برنامه‌ها و سرویس‌هایی كه دسترسی ‌آن‌ها را به ICT تسهیل می‌كند، ‌با آن‌ها همكاری كنند.


به گزارش ایسنا، 17 می‌ (27 اردیبهشت‌ماه)، سالگرد امضای اولین قرارداد بین‌المللی تلگراف و ایجاد اتحادیه‌ی بین‌المللی مخابرات است كه از سال 1969 گرامی‌ داشته می‌شود.


بان كی مون - دبیر كل سازمان ملل متحد - به مناسبت این روز پیامی صادر كرده كه بخشی از آن به این شرح است:


«از زمان ظهور تلگراف در نیمه‌ی قرن 19، اتحادیه‌ی بین‌المللی مخابرات - ITU - با كمك به جهان برای برقراری ارتباط نقش كلیدی در صفحه‌ی بین‌المللی ایفا كرده است؛ امروزه از مخابرات سنتی گرفته تا آخرین پیشرفت‌های فضای سایبر‌، ITU همچنان به دولت‌ها،‌ بخش خصوصی و جامعه شهری راهنمایی كارشناسانه ارایه كرده و برای پرداختن به مسائل مربوط به مخابرات و فن‌آوری‌های ارتباطی همكاری كرده است.»


دبیر كل سازمان ملل متحد در بخشی از پیام خود تاكید كرده است: «جوانان به عنوان عمده‌ی كاربران آگاه ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات هستند اما تحول دیجیتالی خارج از دسترسی بسیاری از آن‌ها قرار دارد، به ویژه دختران و زنان جوان و كسانی كه در مناطق محروم زندگی می‌كنند.


به همین دلیل از سیاست‌گذاران و پیشتازان این صنعت درخواست می‌كنم تمام توجه خود را معطوف كودكان و جوانان كرده و برای تولید فن‌آوری‌های مناسب، برنامه‌ها و سرویس‌هایی به منظور تسهیل دسترسی به ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات IT با آن‌ها همكاری كنند.»


در بخش دیگری از این پیام آمده است: «جوانانی كه به ICT دسترسی دارند، اغلب گام‌های بلندی را در طلب دانش برداشته و به راحتی قادر به غلبه بر موانع ارتباطات هستند. در بسیاری از مواقع جوانان عامل اصلی نوآوری در طراحی و استفاده از فن‌آوری‌های جدید هستند اما شكاف دیجیتالی دیگران را از این منظر دور كرده و آن‌ها را برای سرمایه‌گذاری بر روی منافع جهانی سازی ناتوان می‌سازد. جوانان در هر جا باید فرصت‌های برابر برای رهایی از فقر و بی‌سوادی و تحقق پتانسیل كامل خود داشته باشند.


در این زمینه از آرشیو ایستنا:
- پیام دبیرکل ITU بمناسبت روز جهانی مخابرات و جامعه اطلاعاتی




لینک ثابت || اضافه شده توسط آرش کریم بیگی|| نسخه قابل چاپ || بازگشت به صفحه اصلی || آرش کریم بیگی

| More

 

برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.




فهرست آخرین عناوین

 
    تبليغات  
 







 
  سفارش آگهی