عناوين



 اخبار


برگزیده


امنيت


مقاله


گزارش و گفتگو


ياداشت


اخبار شرکتها


همايشها



فراخوانها و آئين نامه ها


عکس و ویدئو

 
  خدمات



نسخه موبایل



خروجی پیامک



خروجی RSS



عضویت در خبرنامه ها

 

راهنما
تبليغات


سفارش آگهی
اخبار ICT در ایستنا
جمعه، 6 اردیبهشتماه 1387

04:42 PM

April 25, 2008


بلوتوث پرسرعت می شود

بلوتوث با سرعت بالا که ترکیبی از فناوری وای فای و بلوتوث است، مورد توجه کاربرانی که به فایل های چندرسانه ای زیادی میان ابزارهای بی سیم از جمله گوشی های تلفن همراه منتقل می کند، قرار خواهد گرفت.
به گزارش آژانس خبری تلفن همراه (همنا)، یک تحلیلگر حوزه ارتباطات معتقد است: نفوذ بلوتوث در گوشی های تلفن همراه از سرعت بالایی برخوردار است اما فایل های کمی سازگاری و قابلیت نقل و انتقال با بلوتوث را دارند.
همزمان با رشد کاربران تلفن همراه میل به ارسال و دریافت فایل های عکس، صونی و ویدئویی با استفاده از تلفن همراه افزایش یافته است.
بر همین اساس یک گروه از علاقمندان به فناوری بلوتوث از فناوری بلوتوث با سرعت بالا خبر داده اند که امکان انتقال حجم زیادی از اطلاعات همچون فایل های چند رسانه ای را فراهم می کند.
بلوتوث با سرعت بالا فناوری است که امکان استفاده از آن در ساختمان های بلند نیز ممکن است و کاربران با به روز کردن نرم افزار بلوتوث خود می توانند از سرعت بالای انتقال داده های خود بهره مند شوند.




لینک ثابت || اضافه شده توسط آرش کریم بیگی|| نسخه قابل چاپ || بازگشت به صفحه اصلی || آرش کریم بیگی

| More

فهرست آخرین عناوین

 
    تبليغات  
 














 
  سفارش آگهی