عناوين



 اخبار


برگزیده


امنيت


مقاله


گزارش و گفتگو


ياداشت


اخبار شرکتها


همايشها



فراخوانها و آئين نامه ها


عکس و ویدئو

 
  خدمات



نسخه موبایل



خروجی پیامک



خروجی RSS



عضویت در خبرنامه ها

 

راهنما
تبليغات


سفارش آگهی
اخبار ICT در ایستنا
سه شنبه، 28 آبانماه 1387

10:00 AM

November 18, 2008


مسدود سازی ۵میلیون سایت اینترنتی در کشور

مشاور قضایی دادستانی کل کشور، اعتیاد اینترنتی را از آسیبهای جدید جامعه برشمرد و گفت: در حال حاضر بیش از پنج میلیون سایت اینترنیتی مسدود شده است.


به گزارش مهر، عبدالصمد خرم‌آبادی شامگاه دوشنبه در همایش منطقه‌ای یکروزه " آسیب شناسی خانواده " در دانشگاه آزاد اسلامی آزادشهر افزود: اغلب این سایتها دارای مطالب غیراخلاقی و ضداجتماعی بوده اند که مطابق قانون مسدود شده اند.


وی خاطرنشان کرد: اکنون افرادی روزانه ساعتهای زیادی از وقت خود را در سایت‌های مختلف اینترنتی می گذرانند که این عمل پیامدهای زیانباری دارد.


خرم‌آبادی اظهار داشت: اینترنت، آسیب‌های اجتماعی زیادی بر جامعه تحمیل می‌کند و برای کاهش این آسیبها باید برنامه ریزی شود.


وی خاطرنشان کرد: دشمنان با سوء ‌استفاده از شبکه اینترنت تلاش می‌کنند تا هویت دینی ما را مورد تهاجم قرار دهند.


به گفته خرم آبادی، این شبکه در بخش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و اخلاقی آسیب وارد می کند که نگران کننده است.


مشاور قضایی دادستانی کل کشور بیان داشت: آموزش جامعه به ویژه دانش‌آموزان، دانشجویان، تحکیم نهاد خانواده، تشکیل پلیس سایبر، آگاهی ‌بخشی به مردم از طریق رسانه‌های جمعی و تصویب قوانین مختلف مبارزه با جرایم اینترنتی در کاهش آسیبهای ناشی از این فناوری مفید است.


وی، آسیب‌های اجتماعی ناشی شبکه‌های ارتباطی اینترنت را بیشتر از شبکه ماهواره دانست.




لینک ثابت || اضافه شده توسط آرش کریم بیگی|| نسخه قابل چاپ || بازگشت به صفحه اصلی || آرش کریم بیگی

| More

فهرست آخرین عناوین

 
    تبليغات  
 














 
  سفارش آگهی