عناوين



 اخبار


برگزیده


امنيت


مقاله


گزارش و گفتگو


ياداشت


اخبار شرکتها


همايشها



فراخوانها و آئين نامه ها


عکس و ویدئو

 
  خدمات



نسخه موبایل



خروجی پیامک



خروجی RSS



عضویت در خبرنامه ها

 

راهنما
تبليغات


سفارش آگهی
اخبار ICT در ایستنا
سه شنبه، 1 اردیبهشتماه 1388

11:01 AM

April 21, 2009


اینترنت كشور چگونه مدیریت می‌شود؟

طرح متما (مركز توسعه و مدیریت اینترنت) در ایران در دو بخش ایجادی و عملیاتی اجرا می‌شود كه در بخش عملیاتی، عملیات اجرایی بخشی از وظایف اصلی، قبل از تكمیل مركز صورت خواهد گرفت.


حمید علیپور - معاون گسترش IT شركت فن‌آوری اطلاعات - در گفت‌وگو با ایسنا درباره طرح متما (مركز توسعه و مدیریت اینترنت) اعلام كرد: این مركز قرار است با الگوگیری از مركز نیدا (NIDA) در كره جنوبی ایجاد شود زیرا در كره فعالیت بخش خصوصی كمرنگ و دولت نقش گسترده‌ای در توسعه اینترنت داشته است؛ برخلاف ژاپن كه همه امور را بخش خصوصی انجام می‌دهد و دولت تنها هماهنگ كننده است. دولت كره با این طرح موفق شده است در برخی از شاخص‌ها كره را در سطح اول جهانی قرار دهد.


او با بیان اینكه لازم است در ایران نیز به دلیل وارد نشدن بخش خصوصی و یا نبود پویایی لازم از سوی آنان دولت وارد عمل شده و با سیاست‌گذاری‌ها و فعالیت‌های خود گسترش فن‌آوری اطلاعات را موجب شود، افزود: با اصلاحاتی كه در الگوی برداشته شده از كشور كره داریم، مركز توسعه و مدیریت اینترنت در كشور تشكیل می‌شود كه عمدتا فعالیت شناسایی موانع و مشكلات توسعه فن‌آوری اطلاعات كشور را انجام و برای رفع موانع شناسایی شده اقدام خواهد كرد. در سال گذشته هسته اولیه این مركز تشكیل شد و چند پروژه مرتبط با آ ن در دستور كار قرار گرفت.


به گفته علیپور تفاهم‌نامه با استانداری بوشهر برای توسعه IT در سطح این استان بود؛ دلیل انتخاب بوشهر پیش قدم شدن این استان با دادن طرح‌های مناسب بود كه بعد از بررسی‌های شركت IT تایید شد.


او تصریح كرد: همچنین تبادل تفاهم‌نامه‌ای با وزارت جهاد كشاورزی برای استفاده از امكاناتی كه در طرح ICT روستایی در ده هزار روستا ایجاد شده و نیز به روز كردن خدمات‌رسانی به روستاها و به منظور ارائه خدمات مكانیكی به این نقاط در راستای طرح متما صورت پذیرفت. تفاهم‌نامه‌یی با وزارت علوم برای گسترش شبكه علمی كشور در دستور كار است كه در مسیر اجرایی شدن متما انجام می‌شود.




لینک ثابت || اضافه شده توسط آرش کریم بیگی|| نسخه قابل چاپ || بازگشت به صفحه اصلی || آرش کریم بیگی

| More

فهرست آخرین عناوین

 
    تبليغات  
 














 
  سفارش آگهی