عناوين



 اخبار


برگزیده


امنيت


مقاله


گزارش و گفتگو


ياداشت


اخبار شرکتها


همايشها



فراخوانها و آئين نامه ها


عکس و ویدئو

 
  خدمات



نسخه موبایل



خروجی پیامک



خروجی RSS



عضویت در خبرنامه ها

 

راهنما
تبليغات


 

سفارش آگهی
اخبار ICT در ایستنا
جمعه، 24 مهرماه 1388

11:29 AM

October 16, 2009


كاهش 80 درصدی واردات گوشی تلفن همراه در 6 ماهه نخست ۸۸

واردات گوشی تلفن همراه در شش ماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته از نظر وزن و ارزش به ترتیب 76 و 80 درصد كاهش یافته است.


به گزارش ایسنا در شش ماهه اول سال جاری 63 هزار و 731 كیلوگرم گوشی تلفن همراه به ارزش 9میلیون و 61 هزار و913 دلار وارد كشور شده كه 0.04 درصد از كل ارزش واردات به كشورمان در نیمه اول امسال است.


این میزان در شش ماهه اول سال گذشته 265 هزار و 712 كیلوگرم به ارزش 46 میلیون و 162 هزار و136 دلار بود كه 0.15 درصد از ارزش كل واردات به كشور در نیمه اول سال 87 را شامل می‌شد.


به این ترتیب طبق این اعلام گمرك كشور، واردات گوشی تلفن همراه در شش ماهه اول سال جاری نسبت به شش ماهه اول سال گذشته از نظر وزن و ارزش به ترتیب 76 و 80 درصد كاهش داشته است.


همچنین آمار پنج ماهه واردات گوشی تلفن همراه نیز حاكی از كاهش ارزشی و وزنی به همین میزان نسبت به مدت مشابه در سال87 بود.


سه كشور امارات متحده عربی، چین و جمهوری كره نیز عمده كشورهای مبدا این واردات هستند كه در این واردات به ترتیب 60.07 ، 20.66 و 8.67 درصد سهم داشته‌اند.




لینک ثابت || اضافه شده توسط آرش کریم بیگی|| نسخه قابل چاپ || بازگشت به صفحه اصلی || آرش کریم بیگی

| More

فهرست آخرین عناوین

 
    تبليغات  
 














 
  سفارش آگهی