عناوين



 اخبار


برگزیده


امنيت


مقاله


گزارش و گفتگو


ياداشت


اخبار شرکتها


همايشها



فراخوانها و آئين نامه ها


عکس و ویدئو

 
  خدمات



نسخه موبایل



خروجی پیامک



خروجی RSS



عضویت در خبرنامه ها

 

راهنما
تبليغات


 



سفارش آگهی
اخبار ICT در ایستنا
شنبه، 25 مهرماه 1388

10:11 AM

October 17, 2009


محمدعلی فرقانی; از حسین آباد شیراز تا ولیعصر تهران

سازمان فضایی ایران از مجموعه سازمان‌های زیرمجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، کم سر و صداترین مجموعه این وزارتخانه است که پس از فرستادن ماهواره امید به فضا نامش بر زبان‌ها افتاد.


به گزارش عصر ارتباط در زمان فرستادن ماهواره امید به فضا رضا تقی‌پور بر کرسی ریاست این سازمان تکیه زده بود که اکنون بر کرسی وزارت ارتباطات نشسته و جای خود را به فردی جدیدی داده است که کمتر خبری از وی به میان آمده است.


گمانه‌ها بر سر ریاست سازمان فضایی کشور و جانشین وزیر ارتباطات فعلی درست از آب در نیامد و برخلاف آنچه که شنیده می‌شد، محمد سلیمانی بر کرسی مدیریت این سازمان تکیه بزند، فردی بی‌هیاهو جای وزیر فعلی در این سازمان را گرفت.


محمدعلی فرقانی ا... آبادی - مرد نه‌چندان آشنا و بی‌حاشیه حوزه وزارت ارتباطات- تنها 18 روز است که از سوی رضا تقی‌پور- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- حکم ریاست سازمان فضایی را دریافت کرده تا بر کرسی که وی قبلا تکیه زده بود، قرار بگیرد.


فرقانی متولد سال 1336 در شهر یزد است که این روزها ریاست سازمان فضایی را در تهران برعهده گرفته است. او فارغ التحصیل رشته‌های مدیریت سیستم و بهره‌وری در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه علم و صنعت است و دکترای خود را در رشته مدیریت راهبردی از دانشگاه عالی دفاع ملی دریافت کرده است.


فرقانی در نخستین روز ورودش مسئولیت سنگینی را برعهده گرفت زیرا وعده فرستادن ماهواره مصباح به فضا از سوی تقی‌پور که سال‌ها معلق مانده، مسئولیت‌های وی را در سمت جدید دو چندان کرد. رئیس تازه‌کار سازمان فضایی کشور که حسین آباد شیراز را از سمت مدیرعاملی صنایع قطعات الکترونیک شیراز به مقصد خیابان سایه ولیعصر ترک کرده، عضو اصلی شورای عالی صاایران نیز است که این روزها سیطره بسیاری بر مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دارد.


محمدعلی فرقانی ا... آبادی پس از مدیرعاملی شرکت صنایع مخابرات ایران و عضویت در هیئت‌های مدیره شرکت نیمه‌هادی عماد و شرکت گسترش الکترونیک ایران که سهامدار عمده ایرانسل است، آخرین فعالیت خود در زمینه تولید انواع كارت‌های هوشمند، انواع مدارات الكترونیكی هایبرید و مدارهای چاپی را برای فرستادن ماهواره به فضا رها کرده است. گرچه فرقانی بیش از دو هفته است که هر روز صبح‌ در سازمان فضایی کشور حاضر می‌شود اما سایت این سازمان همچنان سوابق وزیر فعلی ارتباطات را به عنوان رئیس این سازمان بر سایت خود قرار داده است.




لینک ثابت || اضافه شده توسط آرش کریم بیگی|| نسخه قابل چاپ || بازگشت به صفحه اصلی || آرش کریم بیگی

| More

 

برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

فهرست آخرین عناوین

 
    تبليغات  
 














 
  سفارش آگهی