رییس واحد خدمات تفریحی مایكروسافت در جریان نشستی در نمایشگاه CES به اشتباهات و ضعف های این شركت در زمینه طراحی محصولات همراه اذعان كرد.
به گزارش فارس به نقل از آی تی ورلد، به گفته وی اگر چه مایكروسافت در زمینه طراحی یك مدل تجاری برای این كار خطا و اشتباهی نداشته، اما گوشی های طراحی شده در این شركت در مجموع بیشتر كاربران تجاری را هدف گرفته اند و به همین علت مورد توجه عموم مردم قرار نخواهند گرفت.
از سوی دیگر این گوشی ها به اندازه كافی مدرن نیستند.
به گفته روبی بچ، در حال حاضر گوگل و اپل در دنیای تلفن همراه به عرصه جدیدی قدم گذاشته اند، اما مایكروسافت هم هنوز به آینده خود در این حوزه خوش بین است و بر این باور است كه می تواند عقب ماندگی های خود را جبران كند.
وی در ادامه به طراحی سیستم عامل ویندوز موبایل 7 توسط مایكروسافت اشاره و اظهار امیدواری كرد با طراحی این محصول تعداد كاربران خدمات همراه مایكروسافت افزایش یابد.
ویندوز موبایل برخلاف دیگر سیستم عامل های مایكروسافت موفقیت چندانی نداشته و سومین سیستم عامل محبوب در دنیای گوشی های همراه هوشمند است.
لینک
ثابت || اضافه شده توسط آرش کریم بیگی|| نسخه
قابل چاپ || بازگشت به صفحه اصلی
||
آرش کریم بیگی