عناوين



 اخبار


برگزیده


امنيت


مقاله


گزارش و گفتگو


ياداشت


اخبار شرکتها


همايشها



فراخوانها و آئين نامه ها


عکس و ویدئو

 
  خدمات



نسخه موبایل



خروجی پیامک



خروجی RSS



عضویت در خبرنامه ها

 

راهنما
تبليغات


 



سفارش آگهی
اخبار ICT در ایستنا
شنبه، 17 بهمنماه 1388

07:34 AM

February 06, 2010


معاون اتاق بازرگانی: مهمترین عامل شكاف ارتباطی ایران با دیگر كشورها نبود پهنای باند است

همایش كاربرد فناوری اطلاعات در تسهیل خدمات تجاری به منظور معرفی امكانات و فناوری‌های جدید توسط اتاق بازرگانی اصفهان و با حضور فعالان بخش حوزه تجارت و بازرگانی و همچنین با حضور كارشناسان آی‌تی برگزار شد.


به گزارش ایسنا از اصفهان، معاون بین الملل اتاق بازرگانی ایران پیشرفت كشورها را دردهه اخیر وابسته به توسعه ارتباطات و تكنولوژی اطلاعات دانست و اظهار كرد: امروز این صنعت در زمینه‌های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی به صورت مستقیم تاثیر گذار است و ابزار توسعه آن نیز اینترنت می‌باشد كه تنها به دو زبان انگلیسی و فرانسه قابل دسترسی است.


فاخر با اشاره به اینكه مساله ارتباطات باید در سطح بین الملل قانونمند شود، افزود: كشورها باید قوانین تجارت الكترونیكی را ملی سازند و جوامع تجاری نیز در جهت برنامه‌های خود آن را استفاده كنند.


معاون بین‌الملل اتاق ایران كاربرد تجارت الكترونیك را در میان كشورها بسیار موثر دانست و تصریح كرد: آمار جهش صادراتی جهان ظرف هشت سال حمایت از این موضوع دارد به طوری كه از ‌٢٣ میلیارد در سال ‌٢٠٠٠ به ‌٨/٦ تریلیون در سال ‌٢٠٠٨ رسیده است.


وی از جمله كشورهای در حال توسعه را هند دانست و ادامه داد: نقش اصلی تحول و انفجار آی‌تی در این كشور را می‌توان صرف هزینه آزاد حقوق برای شركت‌های شكل گرفته دانست به طوری كه پس از گذشت مدتی به یكی از كشورهای اصلی صادر كننده این صنعت تبدیل شد.


فاخر به یك شكاف بزرگ دیجیتالی در میان كشورهای توسعه یافته و یا در حال توسعه اشاره كرد و بیان داشت: مهمترین عامل عدم تسعه ایران برای كاهش این شكاف مساله پهنای باند شبكه جهانی می‌باشد كه بدون همراهی دولت در این تمام پیشرفت‌های صنعت‌ آی‌تی می‌تواند فلج شود.


وی ادامه داد: یكی از كشورهای آفریقایی كه حتی تاجر ایرانی برای پیشنهاد بازاریابی حاضر به سفر به آن كشورنیست سرعت اینترنت و پهنای باند آن از بسیاری كشورهای آسیایی بالاتر است.


معاون بین‌الملل ا تاق ایران خاطرنشان كرد: برای كاربرد فناوری اطلاعات در برنامه‌های توسعه تجارت مهمترین عامل كاهش كاغذبازی‌ در شركت‌های تجاری است كه با توجه به توسعه نرم افزاری در علوم كامپیوتر همچنان زیر ساخت‌های آن فراهم نیست.


وی به دو نكته اساسی در خصوص توسعه تجاری به وسیله IT در ایران اشاره كرد وگفت: در نكته ا ول باید موارد قضایی تجارت الكترونیك به وسیله نهادهای قضایی مستقل و هماهنگ با قوانین این زمینه بررسی شوند و نكته دوم اینكه قوانین سازمان توسعه تجارت باید در تمام موارد توسعه تجارت آی‌تی اعمال گردد.


فاخر به اهمیت حمایت‌ها از جانب نهادهای مختلف برای این موضوع اشاره كرد و افزود" اگر حمایت‌ قانونی توسط دولت و یا اتاق بازرگانی نباشد تجارت الكترونیك ایران هم در سطح ملی و هم در سطح بین المللی با مشكل مواجه خواهد شد.


وی همچنین با اشره به افزایش سطح تحریم‌ها علیه ایران اظهار داشت: در قوانین پیش بینی شده تجارت الكترونیكی و با توجه به تحریم‌های یك طرفه توسط برخی از دولتها در صورت تخلف موجب اختلال در پرداخت حقوق فروشنده و یا خریدار خواهد شد.


معاون بین الملل اتاق ا یران همچنین امضا الكترونیكی را یكی از تاریه‌ترین اقدامات ایران برای وارد شدن در عرصه تجارت الكترونیك دانست و تصریح كرد: شركت بازرگاین ایران طی اقدامی مرود قبول ‌١٠٠ هزار امضا الكترونیكی را وارد و توزیع كرده است.


وی ادامه داد: البته یك سوال مطرح است كه با وجود اینكه هر كسی بخواهد در امور تجارت جهانی حضور یابد باید عضو اتاق بازرگانی باشد و حال اتاق ‌٤٤ هزار عضو بیشتر ندارد پس تكلیف بیش از ‌٥٠ هزار امضا دیگر چه شده و در اختیار چه كسانی قرار گرفته است؟


فاخر همچنین به پیوستن ایران به تجارت جهانی اشاره كرد و بیان داشت: امكان مذاكره ایران با تجارت جهانی در لحظه وجود دارد و وظیفه دولت، اتاق بازرگانی ایران، دانشگاه‌ها و جوامع تحقیقاتی است این است كه تاثیرات WTO را بر جامعه تجاری شناسایی و ابعاد آن را معرفی كند.


وی افزود: كشور ما یك حاكمیت ملی دارد و قبول داریم كه برای برنامه‌های كشور خودمان باید تصمیم بگیریم، اما باید این را هم قبول كنیم كه با پیوستن به تجارت جهان با حضور ‌١٥٣ كشور نمی‌توانیم قوانین آن را نپذیریم.


معاون بین‌الملل اتاق ایران تصریح كرد: برای پیوستن به این سازمان باید بخشی از اختیارات تجاری كشور خود را به سازمان واگذار كنیم كه البته باید بپذیریم كه در مقبال آن از اختیارات سازمان در ‌١٥٣ كشور دیگر هم استفاده می‌نماییم.




لینک ثابت || اضافه شده توسط آرش کریم بیگی|| نسخه قابل چاپ || بازگشت به صفحه اصلی || آرش کریم بیگی

| More

 

برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

فهرست آخرین عناوین

 
    تبليغات  
 














 
  سفارش آگهی