شركت Research In Motion سازنده گوشی های بلك بری از طرحی مرورگر اینترنتی جدیدی برای تولیدات خود خبر داد كه مبتنی بر موتور WebKit است.
به گزارش فارس به نقل از آی دی جی، WebKit همان موتوری است كه در طراحی مرورگر اینترنتی سفری ساخت شركت اپل نیز مورد استفاده قرار گرفته است.
شركت سازنده مدعی است مرورگر جدید گوشی بلك بری سریع تر بوده و استفاده از آن برای كاربران ساده تر است. این مرورگر پس از تكمیل و طراحی نهایی تا قبل از پایان سال 2010 در دسترس علاقهمندان قرار می گیرد.
با عرضه مرورگر اینترنتی همراه اختصاصی گوشی های بلك بری، یك محصول تازه به جمع رقبایی همچون Google Android، Palm WebOS ، Apple iPhone افزوده شد.
شركت Research In Motion در سال 2009 شركت تورچ موبایل كه در زمینه طراحی مرورگرهای اینترنتی همراه تخصص دارد را خریداری كرده بود و از همان زمان مشخص بود كه به زودی باید در انتظار عرضه یك مرورگر جدید همراه باشیم.
این مرورگر جدید با فناوری های پیشرفته ای همچون AJAX، CSS ، HTML5 سازگاری دارد.
لینک
ثابت || اضافه شده توسط آرش کریم بیگی|| نسخه
قابل چاپ || بازگشت به صفحه اصلی
||
آرش کریم بیگی