عناوين



 اخبار


برگزیده


امنيت


مقاله


گزارش و گفتگو


ياداشت


اخبار شرکتها


همايشها



فراخوانها و آئين نامه ها


عکس و ویدئو

 
  خدمات



نسخه موبایل



خروجی پیامک



خروجی RSS



عضویت در خبرنامه ها

 

راهنما
تبليغات


 

سفارش آگهی
اخبار ICT در ایستنا
شنبه، 9 مردادماه 1389

07:45 AM

July 31, 2010


نخستین مسجد نت ایران

خستین مسجد نت ایران در اراک راه اندازی شد.
به گزارش واحد مرکزی خبر ، 200 میلیون تومان برای ایجاد این فضای اینترنتی با 20 دستگاه رایانه در مسجد حاج آقا صابر اراک هزینه شد.


مسجد نت با هدف گسترش و تقویت علوم، معارف دینی و قرآنی در جامعه، پاسخگویی به شبهات و مسائل اعتقادی، آگاهی بخشی و برنامه ریزی برای مقابله با هجمه فرهنگی دشمن، تقویت باورهای دینی و اعتقادی راه اندازی شده است.


همچنین با راه اندازی سایت جامع مسجد نت زمینه لازم برای کاربری نمازگزاران فراهم شده است.


در این پایگاه اینترنتی به نشانی www.masjednet.ir اطلاعات جامع و تخصصی پیرامون قرآن کریم، نهج البلاغه، احادیث و روایات پیامبرن و ائمه اطهار (ع)، کتاب های تخصصی و معارف دینی در اختیار متقاضیان قرار  می‌گیرد.




لینک ثابت || اضافه شده توسط آرش کریم بیگی|| نسخه قابل چاپ || بازگشت به صفحه اصلی || آرش کریم بیگی

| More

 

برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.




فهرست آخرین عناوین

 
    تبليغات  
 







 
  سفارش آگهی