اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

April 14, 2016
10:32 پنجشنبه، 26ام فروردینماه 1395
کد خبر: 76974

پدر علم فناوری اطلاعات ایران اعلام کرد: دستیابی ایران به تکنولوژی جهانی اینترنت اشیا

پدر علم فناوری اطلاعات ایران از دستیابی ایران به تکنولوژی جهانی اینترنت اشیا خبر داد و گفت: اینترنت اشیا یک انقلاب جدید و نوین در تکنولوژی فناوری اطلاعات و اینترنت است.
 
پروفسور علی‌اکبر جلالی در جمع خبرنگاران افزود: ایران جزء پنج کشور دنیا است که به این تکنولوژی دست یافته است و در حال حاضر در دانشگاه‌های این کشور در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در حال تدریس است.
 
عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت و استاد دانشگاه «وست ویرجینا»ی آمریکا، اضافه کرد: این تکنولوژی جدید فناوری اطلاعات و اینترنت، ارتباط اشیاء با یکدیگر و افراد است، به عنوان مثال این ارتباط می‌تواند بین یک دستگاه یخچال خانگی و یکی از فروشگاه‌های شهر متصل شود و به محض اینکه کالایی داخل یخچال خانگی به اتمام می‌رسد صاحب فروشگاه مطلع می‌شود و نسبت به تأمین آن کالا اقدام می‌کند، در بخش‌های مختلف دیگر نیز می‌توان از این تکنولوژی استفاده کرد.
 
امروزه توسعه اقتصادی به روش سنتی مقدور نیست
پدر علم اینترنت ایران با بیان اینکه امروزه توسعه اقتصادی به روش سنتی مقدور نیست، ادامه داد: امروزه تکنولوژی به وجود آمده در اشیاء از انسان‌ها جلو زده‌اند، با این تکنولوژی، اشیاء با یکدیگر حرف می‌زنند و ارتباط برقرار می کنند.
 
دانشگاه‌ها باید خودشان تولید اشتغال کنند
جلالی همچنین با بیان اینکه امروزه تعداد زیادی دانشجو از دانشگاه‌ها فارغ‌التحصیل می‌شوند اما تعداد انگشت‌شماری از آنها مشغول به کار می‌شوند گفت: علت این است که دانشجویان دانشگاه‌ها تجربیات کارآفرینی و اشتغال‌زایی دانش‌ بنیان را ندارند.
 
وی از اجرای طرح مشاغل حرفه‌ای محور دانشجویان در دانشگاه‌های کشور خبر داد و گفت: این طرح به صورت پایلوت در چند دانشگاه کشور در حال اجرا است.
 
پدر علم فناوری اطلاعات ایران گفت: دانشگاه‌ها باید خود تولید اشتغال کنند، اگر هر دانشجویی پس از فارغ‌التحصیلی از دانشگاه، یک حرفه و مهارت برای انجام کار داشت، آن وقت مدرک تحصیلی او را تأیید کنیم، این یک طرحی است که به صورت پایلوت در برخی دانشگاه‌ها در حال اجرا است و دانشجویان را به سمت فراگیری مشاغل حرفه‌ای محور و دانش بنیان سوق می‌دهد.
 
با 3 میلیون تومان ، می‌توان یک شغل پایدار در فضای الکترونیکی ایجاد کرد
پروفسوز جلالی همچنین گفت: بازاریابی الکترونیکی یکی از این مشاغل دانش‌بنیان است که بیشتر با فکر، تفکر، بدعت، خلاقیت و… سر و کار دارد و سرمایه زیادی نیز نیاز ندارد، امروزه دانشجویان باید با استفاده از فناوری و خلاقیت برای خود شغل ایجاد کنند.
 
وی گفت: امروزه برای ایجاد هر شغل بین 150 تا 450 میلیون تومان اعتباز نیاز است، برای ایجاد هر شغل خود اشتغالی نیز بین 15 تا 20 میلیون سرمایه نیاز است، اما با این طرح و ایده بازاریابی الکترونیکی با 3 میلیون تومان سرمایه، می‌توان یک شغل درآمد‌زا و پایدار ایجاد کرد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.