سخت‌افزار

فناوری اطلاعات

October 12, 2016
18:44 چهارشنبه، 21ام مهرماه 1395
کد خبر: 80504

سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران اعلام کرد: معرفی شرکت های دارای مجوز خدمات پس از فروش سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان

شش شرکت سخت افزاری عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران موفق به دریافت مجوز خدمات پس از فروش از سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان شدند.
 
اصغر رضانژاد دبیر سازمان با اعلام این خبر گفت: بازرسان سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران از سال گذشته تاکنون تقاضای31 شرکت متقاضی دریافت مجوز خدمات پس از فروش در حوزه فناوری اطلاعات را مورد بررسی قرار دادند و از این میان 6 شرکت فعال در حوزه تجهیزات سخت افزاری موفق شدند پس از پیش ممیزی سازمان و مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک، تاییدیه شبکه خدمات پس از فروش خود را از سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان دریافت کنند.
 
او درخصوص اسامی این شرکت ها گفت: درحال حاضر شرکت های انفورماتیک گستر، پویا فرانگار،آداک فناوری مانیا، ایمانتک، کامپیوتری ایزی و تحلیل گران اطلاعات نگاره موفق شدند مجوز ارائه خدمات پس از فروش خود را تحت عنوان "تاییدیه شبکه خدمات پس از فروش" با درجات مختلف، از دفتر نظارت بر خدمات سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان دریافت کنند. این مجوزها درحالی صادر شده که شرکت شاب نیز مجوز معتبر خدمات پس از فروش خود را به سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران ارائه کرده است.
 
 
تشریح وضعیت متقاضیان مجوز خدمات پس ازفروش
رضانژاد با اشاره به وضعیت سایر متقاضیان مجوز خدمات پس از فروش که درخواست خود را به سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران ارائه کرده اند گفت: درخواست این شرکت ها که همگی درشاخه های مختلف فناوری اطلاعات و سخت افزار فعال هستند درسازمان نظام صنفی  پیش ممیزی شده و مدارک آنها به مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک و سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان ارسال شده است. این تقاضاها همچنان در حال بررسی و تکمیل مدارک بازرسی هستند.
 
دبیر سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران درخصوص 26 تقاضای مجوز خدمات پس از فروش ادامه داد: از میان تقاضا ها که از سال گذشته به سازمان ارائه شد، تاکنون 13 شرکت از دریافت این مجوز انصراف داده اند. بازرسی 3 شرکت  ارتباط تلفنی کوروش( سیتکو)، آریانا پارس راژمان، فناوری زیگورات رایانه پرشیا، از سوی مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک به پایان رسیده و منتظر دریافت مجوز سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان هستند.
 
به گفته رضانژاد،  همچنین علاوه بر این شرکت ها، بازرسی دو شرکت نرم افزاری نقش و سیما سیستم آریا متقاضی مجوز خدمات پس از فروش دیگر انجام شده و مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک درحال تکمیل مراحل بازرسی و تهیه و ارسال گزارش به سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان هستند.
 
او ادامه داد: از میان درخواست هایی که به سازمان ارائه شده همچنان دو شرکت شبکه گستران پایتخت و آلیاسیس ارتباط که متقاضی دریافت مجوز خدمات پس از فروش بوده اند، هنوز مدارکی برای عقد قرارداد با مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک ارسال نکرده اند.
 
براساس اعلام دبیر سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران، دو شرکت فوران تیما و توسعه ریز کامپیوتر ایران مورد پیش ممیزی بازرسان سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران قرار گرفته اند. از سوی دیگر شرکت نگین پویش همچنان درانتظار تعیین زمان بازرسی از سوی مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک است.
 
 
رسیدگی به درخواست متقاضیان گارانتی
 دبیر سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران با اشاره به ارتباط و مکاتبات مستمر سازمان با شرکت های متقاضی و همچنین سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان ادامه داد: بازرسان سازمان درحال رسیدگی به درخواست شرکت های متقاضی دریافت مجوزخدمات پس از فروش هستند و پس ازپایان مرحله پیش ممیزی و بازرسی اولیه شرکت ها، نتایج به شرکت بازرسی موردتایید سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان برای بازرسی نهایی اعلام خواهد شد.
 
رضانژاد در خصوص روال ممیزی شرکت های متقاضی گفت: پس از تایید شرکت بازرسی، فهرست نهایی  متقاضیان دریافت مجوز خدمات پس از فروش به دفترنظارت بر خدمات زیربنایی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان اعلام خواهد شد.
 
دبیر سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران با اشاره به تسهیلات این سازمان برای اعضای متقاضی دریافت مجوز خدمات پس از فروش ادامه داد: براساس تفاهم صورت گرفته میان سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران و شرکت بازرسی موردتایید سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان،اعضای سازمان می توانند با برخورداری از تخفیف چشم گیری در ارتباط با هزینه های ممیزی شرکت بازرسی، مجوز ارائه خدمات پس از فروش در حوزه ICT را درنهایت از سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان دریافت کنند.
 
درحال حاضر اعضای سازمان که متقاضی دریافت مجوز ارائه خدمات پس از فروش هستند در ابتدا می توانند  با مراجعه به سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران، درخواست خود را ارائه کنند .سازمان در این مرحله به کمک بازوهای کارشناسی خود و براساس بندهای آئین نامه خدمات پس از فروش، درخواست شرکت های متقاضی را برای دریافت مجوز ارائه خدمات پس از فروش بررسی و پیش ممیزی می کند. درصورتی که طبق آئین نامه خدمات پس از فروش، این شرکت ها دارای شرایط  لازم باشند ، سازمان متقاضیان را به شرکت بازرسی موردتایید سازمان حمایت معرفی خواهد کرد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.