اینترنت و شبکه

باندپهن

باندپهن ثابت

December 17, 2017
16:56 یکشنبه، 26ام آذرماه 1396
کد خبر: 86516

افرانت میزبان کدام کسب و کارهای دیجیتال است؟

مدیرعامل افرانت با اشاره به اینکه تنوع و تعداد خدمات سایت ها و اپلیکیشن ها و رشد سریع کسب و کارهاى دیجیتال در سال هاى اخیر بدلیل سیاست هاى حمایتى دولت و رشد سریع پهناى باند پرسرعت در کشور بوده است، گفت: امروزه حتى شرکت هاى خصوصى با هدف ارتقا کیفیت خدمات و رضایتمندى مشتریان، وب سایت ها و اپلیکیشن های خود را به دیتاسنترهاى داخل منتقل می کنند.
 فریدون قاسم زاده مدیرعامل شرکت افرانت نیز در مراسم بازدید دبیر شورای عالی فضای مجازی از دیتاسنتر افرانت با ذکر اینکه دیتاسنترها کارخانجات تولیدى در فضاى مجازى هستند و توسعه آنها باعث رشد و شکوفایى کسب و کارهاى دیجیتال می شود، گفت: سرعت رشد تولید خدمات الکترونیکى و محتوای داخلی اهمیت ایجاد و ارتقای فضای امن و کافی جهت نگهداری محتواهای تولید شده در دیتاسنترهاى داخل کشور را بیش از پیش افزایش داده و بر همین اساس شرکت افرانت برنامه توسعه سریع خدمات خود از طریق ایجاد دیتاسنترهاى جدید در نقاط مختلف در سطح کشور را در دستور کار خود قرار داده است.
 
 
وی افزود: افرانت ظرف نزدیک به یک دهه فعالیت در حوزه ارایه خدمات دیتاسنتر توانسته است با جلب اعتماد سازمان‌ها و شرکت‌ها نقش بسزایی را در میزبانی محتواى داخلى و تقویت عملی شبکه ملی اطلاعات ایفا کند به نحوى که هم اکنون علاوه بر سرورهاى اصلى سازمان ها و شرکت های بزرگ کشور، بسیاری از کسب و کارهای موفق دیجیتال از قبیل دیجی کالا، بازار، اسنپ، تپ سی، الو پیک، شیپور، تلوبیون، فکس دات آی آر، اول مارکت، دیوار، جیرینگ، علی بابا، مکتب خونه، نت برگ، سهام یاب، باما، بیپ تونز، بله، لنز، کاناپه، دیجیاتو، مکتب خونه و روکولند از خدمات دیتاسنتر و سرویسهاى ابرى افرانت استفاده می کنند.
 
قاسم زاده با اشاره به تجهیزات پیشرفته و زیرساخت ها و سیستم های امنیتی بکار گرفته شده در دیتاسنتر افرانت اظهار کرد: در این دیتاسنتر در لایه هایی نظیر ارتباطات شبکه، تامین برق مورد نیاز و سیستم های سرمایش نیز تمهیدات ویژه ای براى ارتقاء پایدارى و امنیت خدمات در نظر گرفته شده است.
 
مدیرعامل افرانت با اشاره به مزایاى زیاد ایجاد دیتاسنتر در داخل کشور گفت: سازمان های دولتی و خصوصی تا چند سال قبل برای ارایه خدمات خود ناگزیر از میزبانی سرورهاى خود در دیتاسنترهاى خارج از کشور بودند که این امر صرفنظر از ملاحظات امنیتى آن، برروی سرعت، کیفیت و قیمت نهایی دسترسی کاربران تاثیر منفى داشت؛ چرا که سرعت نمایش صفحات در سرورهای داخلی به دلیل فاصله جغرافیایی بسیار کم با مصرف کننده؛ بسیار بالاتر از سرعت مشاهده وب سایت های میزبانى شده در دیتاسنترهاى خارجی است. بنابراین امروزه ارایه دهندگان خدمات و کسب و کارهاى دیجیتال و تولیدکنندگان محتواى ایرانى و حتى شرکت هاى خصوصى که الزامى به میزبانى خدمات و محتواى خود در داخل کشور ندارند نیز  داوطلبانه و با هدف ارتقا کیفیت خدمات و رضایتمندى مشتریان، وب سایت ها و اپلیکیشن های خود را به دیتاسنترهاى داخل منتقل می کنند. 
 
وى با بیان اینکه در حال حاضر علاوه بر شرکتهاى نوپا و کسب و کارهاى دیجیتال بیش از هزار سازمان و شرکت دولتى و خصوصى از جمله وزارتخانه ها، بانک ها، بیمه ها، دانشگاه ها، مراکز اموزشى، فرهنگى، تحقیقاتى و غیره از خدمات دیتاسنتر افرانت استفاده می کنند اظهار امیدوارى کرد: با حمایت دولت و مسولان کشور شاهد توسعه و شکوفایى صنعت استراتژیک دیتاسنتر و رشد و بالندگى شرکت هاى نوپا و دانش بنیان و کسب و کارهاى دیجیتال در کشور باشیم.
 
بنابه این گزارش، ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی چند روز پیش از دیتاسنتر افرانت دیدن کرد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.