عناوين



 اخبار


برگزیده


امنيت


مقاله


گزارش و گفتگو


ياداشت


اخبار شرکتها


همايشها



فراخوانها و آئين نامه ها


عکس و ویدئو

 
  خدمات



نسخه موبایل



خروجی پیامک



خروجی RSS



عضویت در خبرنامه ها

 

راهنما
تبليغات


 

سفارش آگهی
اخبار امنیت در ایستنا
سه شنبه، 7 مهرماه 1388

04:16 PM

September 29, 2009


مایكروسافت آنتی ویروس رایگان عرضه كرد

ICTna.ir - شركت مایكروسافت از آغاز دانلود برنامه جدید امنیتی كامپیوتر خود از روز 29 سپتامبر خبر داد.


به گزارش گروه ترجمه آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) این نرم افزار آنتی ویروس رایگان كه Microsoft Security Essential‌ نامیده می شود از ماه ژوئن به صورت آزمایشی در دسترس كاربران قرار گرفته است. با خارج شدن این آنتی ویروس از حالت آزمایشی، كاربران ویندوز XP، ویستا و ویندوز 7 قادر خواهند بود به صورت رایگان از این نرم افزار امنیتی جدید مایكروسافت بهره ببرند.


این آنتی ویروس به صورت روزانه به روزرسانی می شود تا با جدیدترین برنامه های مخرب توانایی مقابله داشته باشد. به گفته مایكروسافت Microsoft Security Essential‌ این نرم افزار اجرای كامپیوتر را كند نخواهد كرد.


مایكروسافت اعلام كرده است با عرضه این آنتی ویروس قصد فرصت های موجود در بازار آنتی ویروس را از شركت هایی مانند McAfee‌ و Symantec‌ كه برنامه های آنتی ویروس را با ویژگی های بیشتری تولید می كند، بگیرد و امیدوارد است این برنامه رایگان برای افرادی جذاب خواهد بود كه از برنامه های آنتی ویروس استفاده نمی كنند.




لینک ثابت || اضافه شده توسط آرش کریم بیگی|| نسخه قابل چاپ || بازگشت به صفحه اصلی || آرش کریم بیگی

| More

فهرست آخرین عناوین

 
    تبليغات  
 














 
  سفارش آگهی