December 17, 2011
19:06 شنبه، 26ام آذرماه 1390
کد خبر: 38781

چمران: مراکز دانشگاهی اعلام کرده اند که هیچ مرجع پزشکی و رسمی آنتن های BTS را خطرناک ندانسته است

رئیس شورای اسلامی شهر تهران در گفتگویی با روزنامه همشهری و در پاسخ به سوال خبرنگار همشهری که پرسیده بود موضوع دکل‌های آنتن تلفن‌های همراه موسوم به « بی‌تی اس » به یکی از دغدغه‌های جدی شهروندان تبدیل شده است. مردم در تماس‌های مکرر با همشهری از اثرات سوء این آنتن‌ها بر سلامت خود می‌گویند. از سوی دیگر بسیاری از کارشناسان نیز از سرطان‌زا بودن این دکل‌ها و سایر عوارض نامطلوب آن سخن به میان می‌آورند. شورای اسلامی شهر تهران در این باره چه کرده است گفت: شورای اسلامی شهر تهران از 2سال قبل موضوع بی‌تی اس‌ها یا دکل‌های موبایل و دکل‌های مخابراتی را به‌طور کلی دنبال و پیگیری کرد؛ چرا که شورا معتقد است این امر هم به لحاظ تأثیرات نامطلوبی که احتمالا برسلامت افراد به‌ویژه مغز افراد داشته باشد، قابل پیگیری بوده و هم به‌دلیل آنکه از منظر شهری در هر نقطه و هرجایی، این دکل‌ها نباید قرار بگیرند، قابل توجه است.


به این لحاظ و برای رفع این معضلات، با هماهنگی‌های انجام شده با همراه اول، ایرانسل، شهرداری و شرکت‌های دیگر، شرکتی با عنوان شرکت ارتباطات شهر تأسیس شد و این مسئولیت را به‌عهده گرفت که این امور را پیگیری کند. البته مصوبه ما هم ساماندهی این دکل‌ها بود که البته چند اعتراض هم از جاهای مختلف شد که فرمانداری از ما پاسخ خواست و ما نیز پاسخ‌های لازم را فرستادیم.


به گفته مهدی چمران دوباره اعتراض شد و به‌طور اجبار این مسئله به کمیته حل اختلاف مرکزی ارجاع داده شد. خوشبختانه آنجا، آنچه مصوبه شورا بود، حدود 2هفته قبل مورد تأیید قرار گرفت. بنابراین شورا در این باره مصمم است. اما در هرحال، برای اینکه خیالمان راحت باشد از خود این شرکت‌ها و همچنین از استادان دانشگاه‌های مختلف، به‌ویژه دانشگاه امیر کبیر و سایر کسانی که در این باره تحقیقاتی را انجام داده‌اند، دعوت کردیم که نتایج تحقیقات خود را به شورا اعلام کنند و آنها نیز اعلام کردند که آنتن‌ها اگر شرایط نرمال و استانداردهای لازم درون شهری را داشته باشند، آسیبی ندارد و هیچ مرجع پزشکی و رسمی‌ای هم نگفته که اینها به مردم آسیب می‌رساند.


بنابراین اگر کسی در این زمینه مدرکی، سندی یا دستاوردی دارد و توانسته آن را به جایی برساند که دکل‌ها آسیب‌رسان هستند، می‌تواند ارائه دهد و ما نیز از نظر علمی آن را دنبال می‌کنیم. البته بحث‌های تخصصی مطرح است که اگر این دکل‌ها در شعاع مثلا فلان قدر باشد یا مثلا چند دهم وات امواج داشته باشد می‌تواند روی مغز افراد تأثیر داشته باشد. به همین لحاظ برای ساماندهی در این جهت باید احتیاط کرد.

 

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.