July 20, 2012
17:34 جمعه، 30ام تیرماه 1391
کد خبر: 43403

روندهای کلیدی ترانزیت IP در سطح جهان

رشد فزاینده تولید و مصرف دیتا در پلتفرم‌های ثابت و سیار و به تبع آن رشد ترافیک بین‌الملل در طی سال‌های گذشته، به یکی از روندهای کلان دنیای ارتباطات بدل شده و مسیر حرکت بازیگران مختلف اکوسیستم خدمات مخابراتی را به سمت پاسخگویی به نیاز کاربران به برقراری ارتباطات دیتا تغییر داده است. در این راستا، بسیاری از سرمایه‌گذاران بین‌المللی، تمرکز بر ارتقاء سیستم‌های کنونی یا راه‌اندازی سیستم‌های جدید انتقال ترافیک زیردریایی را به صورت جدی دنبال می‌کنند. در نوشتار پیش رو سعی شده است تا تحلیلی از روند افزایش تقاضا و کاهش قیمت دریافت پهنای باند در مناطق مختلف جهان، پیش روی خوانندگان قرار گیرد.

به گزارش طیف شاید بتوان مشخصه اصلی زندگی در دنیای امروز را اتکای آن به تولید و مصرف دیتا دانست که حرکت بازیگران زنجیره تأمین به سوی هوشمندسازی تجهیزات، استفاده اپراتورها از فناوری‌های مبتنی بر IP در بخش‌های ثابت (مانند نسخه‌های مختلف ADSL و دسترسی فیبر) و همراه (مانند HSPA+ و LTE) و ارتقاء پلتفرم‌های ارائه خدمات OTT توسط بازیگران این حوزه را به همراه داشته است.
بازیگران حوزه انتقال پهنای باند بین‌الملل، بسته به وجود یا عدم وجود سیستم‌های ترانزیت IP در منطقه‌ای که در آن فعالیت می‌کنند و همچنین میزان کنونی و پیش‌بینی رشد تقاضا، به خدمت گرفتن سیستم‌های جدید یا ارتقاء قابلیت‌های سیستم‌های موجود را در پیش می‌گیرند.
در بسیاری از مناطق که سیستم‌های زیردریایی از قبل در آنها راه‌اندازی شده است، ارتقاء سیستم‌های بهره‌برداری از آن­ها به عنوان اصلی‌ترین راهبرد افزایش ظرفیت مورد استفاده قرار می‌گیرد و با این روش، دارندگان سیستم‌ها خود را درگیر فرآیند زمان‌بر، پرهزینه و پر از ریسک کشیدن فیبر زیردریایی جدید به منظور افزایش ظرفیت نمی‌کنند.
روند دیگری که بررسی آن برای ارائه چشم‌اندازی کلی از انتقال پهنای باند بین‌الملل ضروری به نظر می‌رسد، سیر نزولی قیمت دریافت این خدمات با وجود روند افزایشی تقاضا در این حوزه است.
یکی از عوامل کلیدی این روند را می‌توان بزرگ‌تر شدن دایره بازیگران فعال در زنجیره تأمین تجهیزات مورد نیاز برای ارائه این خدمات دانست، که نتیجه افزایش پروژه‌های راه‌اندازی و ارتقاء این سیستم‌ها می­باشد. این عامل در کنار رقابت ارائه‌دهندگان برای جذب مشتریان پهنای باند بین‌الملل، تضمین‌کننده کاهش قیمت دریافت این خدمات است.



بیشتر بدانید: https://teyf.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=2808:-ip-&catid=192:1390-07-03-04-02-43&Itemid=478#ixzz21ARSkw9X

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.