اینترنت و شبکه

باندپهن

باندپهن ثابت

رگولاتوری

فناوری اطلاعات

October 19, 2012
12:18 جمعه، 28ام مهرماه 1391
کد خبر: 50979

مدیرعامل زیرساخت: قطع اینترنت دلایل دیگری دارد

 

مدیر عامل شرکت زیر ساخت خاطر نشان کرد: در چند ماه گذشته کاهش سرعت اینترنت به دلیل قطع شدن اینترنت یا مشکلات فنی نداشته‌ایم. کاهش سرعت ممکن است دلایل دیگری داشته باشد ولی به دلیل فنی اینترنت نبوده است. ما به محض اینکه در مسیری قطعی داشته باشیم ظرفیت را از مسیر دیگر افزایش می‌دهیم.
محمود خسروی مدیر عامل شرکت زیر ساخت در گفت و گو با ایلنا با اشاره به افزایش مسیرهای اینترنتی به کشور گفت: شرکت ارتباطات زیرساخت با تدابیری که اندیشیده  در تلاش است از طریق افزایش درگاه های بین الملل، ضریب اطمینان و امنیت مسیر های بین المللی را افزایش دهذ.
وی ادامه داد:  اخیراً با شرکت GBI قراردادی بستیم که یک درگاه بین الملل جدید در بوشهر را راه اندازی شود این درگاه به کابلهای بین المللی از جملهSMW4 و SMW3، فالکون و دیگر شبکه های بین المللی متصل است،  از سوی دیگر به درگاه بین الملل چابهار هم راه اندازی شد  که  این درگاه به شبکه فالکون و همچنین کابلهای بین المللی که به این شبکه متصلند، وصل می شود.

خسروی درخصوص افزایش در گاه های بین الملل در مسیر شمال کشور  گفت: همزمان تفاهم نامه ای باشرکت روس تلکوم امضاء کردیم،بر اساس این تفاهم نامه ظرفیت تجهیزات درگاه بین الملل در مرز ایران با ارمنستان و آذربایجان افزایش می یابدکه در
این شرایط ما از طریق درگاه بین الملل بین ایران، آذربایجان و ارمنستان علاوه برتامین پهنای باند اینترنت کشورمان، امکان ترانزیت و فروش پهنای باند به کشورهای همسایه را نیز خواهیم داشت با این تفاهم نامه ظرفیت این دو درگاه بیش ازدوبرابر  ظرفیت کنونی افزایش می یابد. این پروژه به زودی بهره برداری می رسد.

مدیر عامل شرکت زیر ساخت تاکید کرد: با افزایش تعداد مسیرهای اینترنتی به کشور از این پس قطعی اینترنت آن هم از سوی شرکت زیر ساخت نخواهیم داشت و مشکلات فنی نیز در این حوزه پیش نمی آید.

مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت یادآور شد: در شرایطی که هنوز شبکه اصلی ترانزیت ما راه اندازی نشده، ظرفیت‌های موجود حدود پنج برابر افزایش یافته و کشور که زمانی 23 خط STM1 داشت اکنون صاحب بیش از 110 خط STM1 شده و با این شرایط تبدیل شدن به هاب ترانزیت منطقه دور از دسترس نخواهد بود.

حسروی در پاسخ به خبرنگار ما در خصوص کندی سرعت اینترنت در چند وقت اخیر گفت: کندی سرعت اینترنت اصلا از مسایل زیر ساختی و فنی نیست و دلایل دیگر دارد.

مدیر عامل شرکت زیر ساخت خاطر نشان کرد: در چند ماه گذشته کاهش سرعت اینترنت به دلیل قطع شدن اینترنت یا مشکلات فنی نداشته‌ایم. کاهش سرعت ممکن است دلایل دیگری داشته باشد ولی به دلیل فنی اینترنت نبوده است. ما به محض اینکه در مسیری قطعی داشته باشیم ظرفیت را از مسیر دیگر افزایش می‌دهیم.

وی افزود: نکته‌ای هم که لازم است به آن اشاره کنم، این است که زیرساخت اصلا دخالتی در سیاست‌گزاری در کمیت و کیفیت محدود سازی سرعت اینترنت ندارد.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.