اپراتورها

تلفن همراه

February 20, 2013
13:02 چهارشنبه، 2ام اسفندماه 1391
کد خبر: 53443

ماجرای ورود رایتل به مدارس چه بود؟

 

روزنامه ابتکار : در پی انتشار اخباری مبنی بر تصویب ارائه سیم‌کارت‌های رایتل به دانش‌آموزان در آموزش و پرورش، یک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اعلام کرد که بحث ورود رایتل به مدارس، با حضور صاحب‌نظران فرهنگی و دینی و کارشناسان فناوری به زودی در کمیسیون فرهنگی بررسی خواهد شد. این در حالی است که شرکت رایتل اعلام کرد هیچ مذاکره‌ای با آموزش و پرورش نداشته و به هیچ عنوان فروش سیم‌کارت دانش آموزی نخواهیم داشت.
جمشید جعفرپور عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در گفت‌وگو با ایسنا درباره ورود رایتل در مدارس و دانشگاه‌ها از سال آینده خاطر نشان کرد: رایتل یکی از ابعاد فناوری‌های جدید است که هم در جامعه و هم به تبع آن در مراکز آموزشی یعنی آموزش و پرورش و به طور طبیعی در آموزش عالی هم مطرح است.او ادامه داد: اگر رایتل با فرهنگ مناسب وارد نشود ممکن است باعث ضرر و زیان‌های فرهنگی و اجتماعی زیادی شود اما باید با توجه و دقت وارد فضای کاربردی اجتماعی و آموزشی کنیم و به همین خاطر یکی از حساسیت‌های که ابراز شد درباره رایتل بود و کمیسیون فرهنگی هم این مسئله را بررسی می‌کند تا آثار و طبعات مثبت و یا منفی ورود رایتل به فضای اجتماعی و مخابراتی کشور بررسی شود.نماینده مردم لارستان از بررسی رایتل در کمیسیون فرهنگی خبر داد و گفت: ما در کمیسیون فرهنگی قرار است در آینده نزدیک این موضوع را با حضور افرادی که به لحاظ فناوری و کارشناسی‌های فنی می‌توانند ابعاد قضیه را باز کنند و صاحب نظران فرهنگی و دینی بررسی خواهیم کرد تا از مجموع این بررسی‌ها بتوانیم تصمیم‌مان را اعلام کنیم.در واکنش به این خبر مدیر کل برند و ارتباطات این شرکت خاطرنشان کرد: تاکنون رایتل هیچ مذاکره‌ای با آموزش و پرورش نداشته و ما به هیچ عنوان فروش سیم‌کارت دانش آموزی نخواهیم داشت. شاهین آرپناهی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد:‌ این موضوع به یکباره از سوی آموزش و پرورش مطرح شده و در این زمینه هیچ مذاکره‌ای با شرکت رایتل صورت نگرفته است.وی ادامه داد: بنا بر قانون، فروش سیم‌کارت به افراد زیر 18 سال ممنوع است و به همین دلیل ما به هیچ عنوان به این مساله ورود نخواهیم کرد ضمن این‌که مسائل فرهنگی مربوط به دانش‌آموزان برای اپراتور سوم نیز از اهمیت برخوردار است.به گزارش ایسنا، به تازگی رئیس آموزش و پرورش شهر تهران از طرح ارائه «تبلت دانش‌آموزی» خبر داده و در این باره گفته بود: «تبلت دانش‌آموزی» یکی از برنامه‌هایی است که مرکز آمار و فناوری وزارت آموزش و پرورش آن را در دستور کار قرار داده و اجرای آزمایشی آن از مدارس شهر تهران آغاز خواهد شد.وی در عین حال گفته بود: با توجه به برآورد هزینه‌هایی که برای راه‌اندازی این طرح و همچنین تولید محتوا باید صورت بگیرد، مقرر شده ورود تبلت و رایتل یا همان موبایل تصویری در دستور کار قرار بگیرد که در صورت تامین زیرساخت‌ها و اعتبار آن، از سال 92 به صورت آزمایشی اجرا خواهد شد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.