اپراتورها

تلفن همراه

رگولاتوری

April 28, 2013
18:02 یکشنبه، 8ام اردیبهشتماه 1392
کد خبر: 54695

طراحی مدل بومی ارتباطات در شرایط بحران

 

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات از برنامه های این پژوهشگاه با همکاری دانشگاههای صنعتی سهند و تبریز برای اجرای طراحی مدل بومی ارتباطات در شرایط بحران خبر داد و گفت: در این راستا امروز یکشنبه قراردادی با دو دانشگاه مذکور منعقد می‌شود.
مرتضی براری در گفتگو با مهر، به تشریح برنامه های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه سفر استانی هیات دولت به آذربایجان شرقی پرداخت و ایجاد پژوهشکده ICT در دانشگاه تبریز و نیز امضای قرارداد برای اجرای طراحی مدل بومی ارتباطات در شرایط بحران را از جمله مهمترین برنامه های این وزارتخانه اعلام کرد.
 
معاون وزیر ارتباطات با تاکید بر شناسایی فرصتهای سرمایه گذاری در حوزه فاوا و استفاده از ظرفیتهای بومی کشور برای توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات به عنوان برنامه های سفر استانی دولت به تبریز خاطرنشان کرد: در این راستا پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با دانشگاه تبریز و نیز دانشگاه صنعتی سهند تفاهمنامه هایی را به امضا خواهد رساند.
 
وی با بیان اینکه ایجاد گروه های پژوهشی در دانشگاهها برای رفع مشکلات جدی توسعه کشور با استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات از دیگر برنامه های این سفر است، ادامه داد: پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با همکاری اساتید علوم انسانی دانشگاه تبریز و نیز متخصصان فاوا استان آذربایجان شرقی مشکلات موجود در زمینه توسعه را رفع خواهند کرد.
 
رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایجاد پژوهشکده ICT را در جهت ایجاد مدیریت ارتباطات و فناوری اطلاعات، اقتصاد دیجیتال و حقوق فناوری اطلاعات در دانشگاه تبریز عنوان کرد و گفت: در راستای شعار امسال اتحادیه جهانی ارتباطات – ITU – با استفاده از تکنولوژی های ICT ایمنی جاده ها را ارتقا خواهیم داد و این شعار برای نخستین بار در تبریز اجرایی خواهد شد.
 
وی از حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، رئیس دانشگاه تبریز و سهند، مدیرعامل مخابرات آذربایجان شرقی، مدیرکل ارتباطات استان و روسای پارکهای علم و فناوری این استان برای امضای تفاهمنامه های مرتبط با طرح های عنوان شده خبر داد و گفت: کارگروه پژوهش و توسعه فناوری اطلاعات برای توسعه شاخص های فناوری در استان ایجاد خواهد شد.
 
براری امضای قرارداد برای پیاده سازی طراحی مدل بومی ارتباطات در شرایط بحران را در راستای ارتقای سلامت زلزله زدگان و قربانیان بلایای طبیعی عنوان کرد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.