اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

June 27, 2013
13:10 پنجشنبه، 6ام تیرماه 1392
کد خبر: 55844

آسیا در حوزه سیستم‌های پردازش ابری از اروپا جلوتر است

بر اساس نتایج حاصل از بررسی جدید "انجمن جهانی سیستم‌های پردازش ابری" و مرکز Informa Telecoms & Media، منطقه اروپا در مقایسه با آمریکای شمالی و آسیا نوآوری کمتری را در حوزه سیستم‌ها و ابزارهای مبتنی بر فضای پردازش ابری ارایه می‌دهد و در این عرصه از رقبای خود عقب مانده است. به گزارش وب سایت cellular-news، این بررسی همچنین نشان داد که استفاده از سیستم‌های پردازش ابری این روزها به عنوان یک عامل کلیدی در رقابت‌های اقتصادی محسوب می‌شود.
 
طبق نتایج حاصل از مطالعه یاد شده، تنها 8 درصد دست‌اندرکاران حوزه پردازش ابری بر این باورند که کشورهای اروپایی در توسعه و ارایه نوآوری در این زمینه پیش‌رو هستند. در مقابل 70 درصد آن‌ها اظهار داشته‌اند که آمریکا در این زمینه گام اصلی را برمی‌دارد و 15 درصد هم بر رهبری و حاکمیت آسیا در این بازار تاکید داشته‌اند.
 
بریتانیا نوآورانه‌ترین کشور اروپایی در حوزه سیستم‌های پردازش ابری محسوب می‌شود و این در حالی است که دو کشور ژاپن و سنگاپور هم عنوان پیشگامان این عرصه در آسیا را کسب کرده‌اند.
 
"کامیل مندلر"(Camille Mendler) مدیر تحقیقات مرکز Informa در این خصوص گفت: «اروپا تعداد زیادی از نیروهای خلاق و نوآور را در حوزه پردازش ابری تربیت می‌کند، اما غالب آن‌ها برای کسب درآمد بیشتر از این منطقه خارج می‌شوند و معمولا به آمریکا می‌روند. کشورهایی که تمایل به انجام سرمایه‌گذاری‌های ریسک‌پذیر را در این زمینه دارند، بیشتر از مزایای سیستم‌های پردازش ابری بهره می‌برند».
 
از هر 10 نفری که در این تحقیق حضور داشتند 8 نفر اعلام کردند که دولت‌ها باید کسب‌وکارها را بیش از پیش تشویق کنند تا ابزارهای پردازش ابری را مورد استفاده قرار دهند. نقش دولت‌ها در این زمینه مهم‌تر از تامین امنیت داده‌ها در فضای پردازش ابری است.
 
اما باید توجه داشت که فعال‌ترین دولت‌ها برای به کارگیری سیستم‌های پردازش ابری در آسیا حضور دارند. در این منطقه کشورهایی از جمله سنگاپور سازمان‌های کوچک را تربیت کرده و به آن‌ها کمک‌هزینه‌هایی پرداخت می‌کنند تا خدمات پردازش ابری را به‌کار برند.
 
مندلر در این باره خاطرنشان کرد: «سازمان‌های کوچک در زمینه اشتغال‌زایی موتور رو به‌رشد اقتصاد جهانی محسوب می‌شوند. رقابت اقتصادی یک کشور رابطه تنگاتنگی با نحوه استفاده سازمان‌های آن از سیستم‌های پردازش ابری دارد».
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.