اینترنت و شبکه

باندپهن ثابت

رگولاتوری

فناوری اطلاعات

February 16, 2014
13:29 یکشنبه، 27ام بهمنماه 1392
کد خبر: 60886

جهانگرد: ترافیک اینترنت دنیا 100ترابایت در ثانیه و ترافیک ایران 100گیگابیت در ثانیه است

تعیین هویت،‌کلید اصلی ورود به فضای مجازی داشتن هویت و تعهد برای ورود به فضای مجازی، کلید اصلی برای سیاست گذاری در این حوزه است که برای تحقق آن می بایست تعامل میان جامعه کاربران و سیاست گذاران برقرار شود.
به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل سازمان فناوری اطلاعات ایران،‌در همایش جامعه و فضای مجازی،‌ هویت و اخلاق به عنوان عناصر اصلی فضای مجازی معرفی شدند و تصریح شد: مشخص شدن هویت در فضای مجازی از جنبه های مختلف دارای اهمیت است که از آن جمله می توان به رعایت کپی رایت به واسطه آن و همچنین فراهم شدن زمینه مناسب تر برای توسعه خدمت رسانی در این فضا،‌اشاره کرد.
سیر تحول تکنولوژی موجب شده تا در حال حاضر شبکه هایی با قدرت پردازش،‌سرعت و ظرفیت بالا ایجاد شود و به واسطه آن فضای مجازی ترکیبی از فرصت ها و تهدیدها به وجود آمده است.
شبکه های اجتماعی یکی از ابزارهایی است که به واسطه این تحولات به وجود آمده که می توان از آن به عنوان یک فرصت برای هم افزایی دانش استفاده کرد کما این که با ایجاد شبکه های اجتماعی تخصصی این امکان فراهم شده است.
 
عضویت در اینگونه شبکه ها در کنار مزایایی نظیر قابلیت تعامل با دنیا،‌چالش هایی نظیر ایجاد صفحات جعلی، کاهش کارایی درصورت عدم استفاده درست و رعایت نشدن حریم خصوصی نیز دارد.
 
بر اساس این گزارش، در این همایش،‌با اشاره به شیوه هایی که امکان بهره مندی از مزایای چنین شبکه هایی را فراهم می کند تاکید شد: با حمایت از عضویت کارامد و حفظ حریم خصوصی در شبکه های اجتماعی می توان از مزایای آن بهره برد و مانع تاثیر منفی برخی زوایای این شبکه ها شد.
 
این گزارش حاکی است، نصراله جهانگرد،‌معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران،‌نیز در این همایش با اشاره به حجم ترافیک ارتباطات اینترنت در دنیا و ایران تصریح کرد: در حال حاضر ترافیک ارتباطات اینترنت در دنیا 100 ترابایت در ثانیه است در حالی که این رقم برای کشور ما 100 گیگابیت بر ثانیه است و این امر بیانگر فاصله بسیار زیاد کشور در راستای اجرای تعهدات برنامه پنجم کشور است.
وی با اشاره به ایجاد شبکه ملی اطلاعات به منظور برطرف کردن نیازهای داخلی مردم گفت: با ایجاد این شبکه،‌ بیش از 80 درصد از نیازهای مردم در حوزه های بانکی،‌دانشگاهی و‌خدمات تفریحی و اجرایی در داخل برطرف خواهد شد و 20 درصد مابقی نیازها از طریق ارتباطات بین الملل تامین می شود.
دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات با بیان این مطلب که به منظور اجرای تعهدات برنامه پنجم در فرصت باقی مانده، یک برنامه جامع تعریف شده است خاطرنشان کرد: بر همین اساس و به منظور تحقق برنامه ها نیاز به سرمایه گذاری بیش از 50 میلیارد دلاری تا چهار سال آینده در این حوزه وجود دارد که قرار است تنها 17 میلیارد دلار آن از سوی دولت صورت گیرد.
وی ادامه داد: امیدواریم با اجرای این برنامه ها،‌شاهد ارتقاء بازار فناوری اطلاعات و ارتباطات طی این مدت باشیم.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.