اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

June 6, 2014
13:54 جمعه، 16ام خردادماه 1393
کد خبر: 62530

کفشدوزک استارت خورد؛ پروژه‌ای برای تشویق زنان به فعالیت در دنیای تکنولوژی

آمارهای جهانی نشان می‌دهند با وجود گسترش روز افزون فعالیت در زیرمجموعه‌های مرتبط با حوزه تکنولوژی، زنان نسبت به مردان سهم بسیار کمی از خروجی آن را در اختیار دارند. پایین آمدن پیکان نمودار این فعالیت‌ها در سال‌های گذشته باعث شده است تا پروژه‌های متعددی در کشورهای مختلف برای ایجاد انگیزه جهت تشویق بیشتر زنان پایه‌گذاری شود. کمپین‌هایی برای آموزش زبان‌های برنامه‌نویسی به دختران، یاد دادن مباحث پایه مرتبط با حوزه اینترنت در مدارس و آموزش اصول ابتدایی تا حرفه‌ای مدیریت به زنان برای پرورش مدیران آتی پروژه‌های حوزه تکنولوژی، از جمله تلاش‌های انجام شده توسط پروژه‌های کوچک و بزرگ در کشورهای مختلف است.
 
ایران به عنوان یکی از کشورهای در حال توسعه و با داشتن بازار فعالی در حوزه تکنولوژی، بخصوص تکنولوژی‌های مرتبط با حوزه وب و موبایل، پتانسیل زیادی برای تشویق زنان جهت فعالیت چشمگیرتر در این بخش را داراست. با نگاهی به آمار دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته‌های مرتبط با کامپیوتر و فناوری اطلاعات می‌توان به اهمیت این مسئله پی برد.
 

Project_Photos_6.jpg

کفشدوزک، پروژه‌ای است که با درک نیازهای بالا و با در نظر گرفتن بازار حوزه تکنولوژی در ایران قصد دارد تا با تمرکز روی سه هدف مختلف، زنان را به فعالیت بهتر و پررنگ‌تر در این زمینه تشویق کند. فعالیت‌های پروژه کفشدوزک به سه موضوع اطلاع‌رسانی، آموزش و حمایت تقسیم می‌شود. اطلاع‌رسانی از فعالیت‌های زنان در حوزه تکنولوژی، چه در ایران و چه در خارج از ایران از طریق انتشار اخبار، مقالات و مصاحبه با چهره‌های تاثیرگذار می‌تواند باعث آشنا شدن افراد علاقه‌مند با فعالیت‌های مهم این حوزه شود. تیم کفشدوزک تلاش می‌کند تا از طریق این هدف، فعالیت‌های کوچک و بزرگ در حال انجام در دنیای دوست داشتنی تکنولوژی را با تمرکز روی فعالیت‌های زنان، به اطلاع دیگران برساند.
افراد دارای انگیزه جهت فعالیت در این حوزه، نیاز به آموزش بهینه برای تولید خروجی‌های بهتر دارند.
 
کفشدوزک از طریق ایجاد دوره‌های آموزشی آنلاین در “مدرسه کفشدوزک” و نیز با برگزاری کارگاه‌های آموزشی در زمینه‌های مختلف با کمک افراد با تجربه در این حوزه، تلاش می‌کند تا در این زمینه گام مثبتی بردارد.
کفشدوزک از طریق ایجاد دوره‌های آموزشی آنلاین در “مدرسه کفشدوزک” و نیز با برگزاری کارگاه‌های آموزشی در زمینه‌های مختلف با کمک افراد با تجربه در این حوزه، تلاش می‌کند تا در این زمینه گام مثبتی بردارد.
اطلاع‌رسانی در کنار بستر آموزشی می‌تواند به پرورش زنان و دختران آماده ورود به بازار کار تکنولوژی منجر شود. لذا در این مرحله، با حمایت‌های کاری، مشاوره و معرفی نیروهای مستعد به مجموعه‌های فعال در این حوزه، گام دیگری برای تاثیرگذاری بهتر و بیشتر زنان در دنیای تکنولوژی برداشته می‌شود.
 
باید در نظر داشت که پروژه کفشدوزک هر چند تمرکز خود را روی تشویق و پرورش زنان معطوف کرده است اما به دنبال جداسازی جنسیتی در زمینه آموزش نیست. این پروژه صرفا به مسئله فعالیت بیشتر و بهتر زنان در حوزه تکنولوژی تاکید می‌کند، نه نگاه تک بعدی به این زمینه. به همین دلیل است که همه علاقه‌مندان به فعالیت در حوزه تکنولوژی در ایران، فارغ از مرد یا زن بودن می‌توانند از خدمات این پروژه به طور یکسان بهره‌مند شوند.
جهت آشنایی و دریافت اطلاعات بیشتر از این پروژه می‌توانید به وبسایت کفشدوزک در آدرس www.ladybug.io مراجعه کنید.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.