اپراتورها

تلفن همراه

June 18, 2014
15:21 چهارشنبه، 28ام خردادماه 1393
کد خبر: 62778

رئیس سازمان پدافند غیرعامل از قطع شبکه‌های ارتباطی با زلزله 5 ریشتری خبر داد!

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور بر ضرورت پایدارسازی زیرساختهای ارتباطی برای شرایط بحرانی و اضطراری تاکید کرد و گفت: اکثر دکل های مخابراتی کشور در برابر زلزله 4 تا 5 ریشتری نیز مقاوم نیستند و درصورت وقوع اینگونه حوادث شبکه های ارتباطی قطع می شود.
 
به گزارش مهر، سردارغلامرضا جلالی امروز در نخستین همایش شبکه های مخابراتی در شرایط اضطراری و بحران با اشاره به گسترش بحران در جوامع انسانی و انواع تهدیداتی که پیش روی زندگی بشر قرار گرفته است اظهار داشت: وقوع بحران در دو منشا طبیعی و انسانی صورت می گیرد که در منشا طبیعت هیچ نوع خصومتی متوجه انسان نیست و یک فعل و انفعالات درون زمینی و محیط را شاهد هستیم اما در منشا انسانی شاهد تهدیداتی با رویکرد فناوری هستیم.
 
وی با بیان اینکه بحران های انسان ساخت، انهدام کشورها را مورد هدف قرار می دهد، اضافه کرد: قطع ارتباط و نفوذ به شبکه های مخابراتی از جمله رویکردهای اساسی و جدی است که در شرایط بحران های انسان ساخت به وقوع می پیوندد و در این زمینه مدیریت و هدایت شبکه ها می تواند موثر واقع شود.
 
سردار جلالی با اشاره به اینکه در بحران های طبیعی نیز قطع ارتباطات شبکه ای می تواند منجر به عدم اطلاع رسانی و آگاهی از شرایط شود، گفت: ترسیم کارکردهای ضروری در مواقع بحران از جمله اقداماتی است که در سازمان پدافند غیرعامل مورد بررسی و تدوین قرار گرفته است که در این کارکردهای ضروری علاوه بر تامین آب و بهداشت و امنیت و سرپناه، نیازهای ارتباطی نیز دسته بندی شده است.
 
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به سطح آسیب پذیری های شبکه های ارتباطی داخل کشور گفت: اکثر دکل های مخابراتی کشور در برابر زلزله 4 تا 5 ریشتری نیز مقاوم نیستند و درصورت وقوع اینگونه حوادث شبکه های ارتباطی قطع می شود؛ این درحالی است که برای مثال شبکه تلویزیونی المنار نزدیک به 30 بار مورد تهاجم واقع شد اما یک لحظه نیز ارتباط آن قطع نشد.
 
وی بر ضرورت پایدارسازی شبکه ها برای تهدیدهای طبیعی و انسانی تاکید کرد و ادامه داد: برای کاهش آسیب پذیری چاره ای جز خوداتکایی و بومی سازی نداریم؛ در همین حال نیازمند بازتعریف مجدد در استفاده از فناوریهای مخابراتی در شرایط بحران هستیم.
 
سردار جلالی نبود قوانین حقوقی برای تقسیم کار در حوزه بحران را از دیگر چالشهای موجود برشمرد و گفت: جای دستورالعمل سامانه ارتباط ملی برای برقراری ارتباط میان شبکه های مخابراتی خالی است.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.