اپراتورها

باندپهن ثابت

رگولاتوری

June 30, 2014
9:37 دوشنبه، 9ام تیرماه 1393
کد خبر: 63054

عضو سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران: مخابرات خرده‌فروشی نکند!

عضو سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران درباره فعالیت‌های شرکت مخابرات بر این عقیده است که مخابرات بهتر است تنها در لایه دسترسی به شرکت‌های خصوصی سرویس دهد و خرده فروشی نکند.
 
محمد اسمی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: تحقیقات در نقاط مختلف دنیا نشان داده است هنگامی که یک اپراتور علاوه بر ارائه لایه دسترسی به شرکت‌های خصوصی وارد عرضه مستقیم اینترنت به کاربر نهایی می‌شود‌ رقابتی ناعادلانه به وجود می‌آید.
 
وی درباره این که شرکت‌های خصوصی در ماه‌های گذشته با مخابرات مشکلی را داشتند آیا این مشکلات همچنان ادامه دارد پاسخ داد: مشکلات با مخابرات همچنان ادامه دارد و متاسفانه در مقطعی کار کارشناسی درستی انجام نشد و نباید مجوزهایی به این شرکت تعلق می‌گرفت. شرکت‌های خصوصی انتظار دارند که مخابرات با آن‌ها تعامل خوبی داشته باشد.
 
اسمی همچنین در رابطه با کیفیت اینترنت و پهنای باند نسبت به سال گذشته عنوان کرد: وضعیت پهنای باند از لحاظ کیفیت با بهار سال 92 قابل مقایسه نیست چرا که سال گذشته پورت‌های شرکت ارتباطات زیرساخت پرشده بود اما در حال حاضر شرکت‌های خصوصی مشکلی در رابطه با خرید پهنای باند ندارند.
 
وی در ادامه افزود: مشکلاتی در شهرستان‌ها وجود دارد که آن نیز به بستر انتقال ارتباط پیدا می‌کند. البته باید این موضوع را عنوان کنیم که زیرساخت در حال تامین این بسترها است.
 
اسمی در رابطه با این موضوع گفت: شرکت ارتباطات زیرساخت تا سال 92 بودجه‌ای از دولت دریافت نمی‌کرد و باید تمام هزینه‌ها را از سود شرکت خود می پرداخت. در این زمینه باید محدودیت‌های این شرکت را مدنظر قرار دهیم. البته دولت جدید بودجه‌ای را به این سازمان ارائه کرد تا بتواند بستر انتقال را در شهرستان‌ها گسترش دهد. ایران کشور بزرگی است و زیرساخت باید به همه جا فیبر نوری و بستر انتقال ارائه کند و این موضوع نیز هزینه زیادی برای این شرکت خواهد داشت.
 
این کارشناس مسائل فن‌آوری اطلاعات در رابطه با ورود پهنای باند توسط شرکت‌های خصوصی معتقد است: اگر شرکت‌های خصوصی خود پهنای باند را به داخل کشور بیاورند می توانند روی کیفیت اینترنت تاثیرگذار باشد اما باید قبل از این موضوع برنامه‌های دقیقی را مدنظر قرار داد. در حقیقت بعد از ورود پهنای باند باید دلایل شرکت‌های خصوصی برای این موضوع را بشنویم.
 
به اعتقاد او باید به این مطلب توجه کرد که اگر خصوصی‌ها واردکننده باشند هنوز هم بستر انتقال در اختیار زیرساخت قرار دارد. باید مشخص کرد که استفاده شرکت‌های خصوصی از این بستر انتقال به چه نحو خواهد بود. در حقیقت باید ابتدا اصول را اصلاح کنیم و سپس به مسائل ریز بپردازیم.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.