امنیت

فناوری اطلاعات

August 19, 2014
10:32 سه شنبه، 28ام مردادماه 1393
کد خبر: 63841

رییس پلیس فتا: برای مقابله با پاپ آپ خلا قانونی داریم

رییس پلیس فتا گفت: کاربران هوشیار باشند خطر کلاهبرداری رایانه‌ای نزدیک گوش افراد بازدید کننده از پاپ آپ است.
 
سیدکمال هادیانفر با بیان اینکه کسب درآمد برای بازدید از سایت‌ها یکی از ساده‌ترین روش‌های کسب درآمد اینترنتی شده است،گفت: برخی سایت‌ها و فروشگاه‌های اینترنتی برای بیشتر دیده شدن از این ترفند استفاده می‌‌کنند و حتی کاربران را تشویق می‌کنند که صفحات سایت‌های آنها را به نمایش بگذارند و هرچه تعداد نمایش صفحات بر اساس آی‌پی بیشتر شود درآمد اینگونه کاربران زیاد می‌شود. وی با بیان این‌که در گذشته هدف مدیران سایت‌ها برای استفاده از پاپ‌آپ افزایش رتبه جهانی سایت در الکسا و گوگل بود، افزود: افزایش بازدید از یک سایت باعث افزایش اعتبار آن سایت در گوگل و الکسا می‌شد. هادیانفر گفت :  در سال‌های آتی با تغییر این دیدگاه، بسیاری از مالکان سایت‌های فروشگاهی تلاش دارند که در معرض دید بیشتر قرار گیرند، از این‌رو با استفاده از کاربران و ترفند کسب درآمد، بسیاری از کاربران را با خود همراه کرده و با ایجاد سایت و وبلاگ‌های متنوع و گوناگون و حتی فریبنده تلاش دارند که درآمد خود را افزایش دهند و رقم ناچیزی از این افزایش درآمد را گاهی اوقات به این کاربران پرداخت می‌کنند. وی ادامه داد: این کاربران با تنظیم کدهای پاپ‌آپ و کلیک‌دزدی در صفحات خود کاربران را به سایت‌های فروشگاهی هدایت می‌کنند و در برخی موارد حتی این فروشگاه‌ها تقلبی است و کاربران بازدید کننده از این سایت‌ها در دام کلاهبرداران اینترنتی قرار می‌گیرند.
 
رییس پلیس فتا گفت: متاسفانه خلاء قانونی در خصوص صفحات کلیک دزد، پاپ‌آپ و ایمیل‌های ناخواسته باعث می‌ شود که برخورد جدی و قانونی با این دست سایت‌ها و کاربران صورت نگیرد.
 
هادیانفر ادامه داد: این در حالی است که در بسیاری از کشورها حتی قبل از اجرای قانون مبارزه با جرایم رایانه‌ای، قانون مبارزه با کلیک دزد، پاپ‌آپ و ایمیل‌های ناخواسته اجرایی شده و در این زمینه برخوردهای جدی نیز انجام داده‌اند.رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ناجا با بیان اینکه آمارهای منتشر شده از سوی شرکت‌های معتبر امنیتی دنیا نشان از کاهش اسپم‌ها در سال 2013 به نسبت 2012 دارد، گفت: بیشتر انتشار پاپ‎آپ، کلیک دزدی و هرزنامه‌‎ها مربوط به کشورهای کمتر توسعه یافته است، چرا که کاربران در این کشورها دانش کامپیوتری محدودتری دارند و موارد امنیتی را کمتر رعایت می‌کنند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.