اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

July 31, 2015
15:02 جمعه، 9ام مردادماه 1394
کد خبر: 72295

دبیر شورای فرهنگ عمومی: سایت‌های همسریابی مطلقا مورد تایید نیستند

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: سایت‌های همسریابی به طور مطلق مورد تایید این شورا نیست البته جلساتی را با برخی از این سایت‌ها برگزار کردیم.
 
حسین شاهمرادی‌ در نشست خبری درباره راه‌اندازی سایت همسان‌گزینی تا همسری افزود: برخی از سایت‌های همسریابی قابلیت و صلاحیت لازم را ندارند و برخی دیگر عیب‌های زیادی دارند، اما بعضی از این سایت‌ها ممکن است قابل اعتنا باشند.
 
وی با بیان اینکه ابتدا باید شیوه‌نامه سایت‌های همسریابی را تدوین کنیم، اظهارکرد: پس از تدوین این شیوه‌نامه، از فعالیت سایت‌های غیرمجاز ممانعت می‌شود مگر آنکه خود را با معیارهای شیوه‌نامه تطبیق دهند. البته هنوز زمان دقیق تدوین این شیوه‌نامه مشخص نیست.
 
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: یکی از سایت‌های بسیار خوب تبیان است و یکی از کارهای قابل تقدیر این موسسه راه‌اندازی سامانه همسان‌گزینی تا همسری است که این سامانه نقش واسطه‌گری را دارد و در سه عرصه اجتماعی، آموزش و مشاوره فعالیت می‌کند و اقدامات آن از نظر علمی و دینی قابل قبول است.
 
وی با بیان اینکه واسطه‌گری در ازدواج موضوع مهمی است، افزود: واسطه‌گری در ازدواج هم در آموزه‌های دینی و اسلامی و هم در باورهای خوب فرهنگی ایرانیان وجود داشته، اما در حال کم‌رنگ بودن بود. در این شرایط موسسه تبیان تلاش کرد تا با راه‌اندازی سایت همسان‌گزینی تا همسری به این سنت بپردازد و شورای فرهنگ عمومی نیز از این کار تقدیر می‌کند.
 
شاهمرادی ابراز امیدواری کرد که شورای فرهنگ عمومی در استان‌ها بتواند کمک‌های خوبی به سایت همسان‌گزینی تا همسری بدهد.
 
شاهمرادی اضافه کرد: می‌توانیم با ایجاد ارتباط بین دستگاهی در زمینه ازدواج فعالیت کنیم. وجود افراد مناسب و واسطه‌های خوب و خیر در موفقیت سایت همسان‌گزینی تا همسری نقش زیادی دارد. اگر این واسطه‌ها به خوبی شکل بگیرند خانواده‌ها می‌توانند به آنان اعتماد کنند.
 
طالب‌پور مدیرعامل سایت تبیان نیز گفت: بیش از دو سال از شروع جدی برای راه‌اندازی سایت همسان‌گزینی تا همسری می‌گذرد و این سایت مبتنی بر آموزه‌های اسلامی و روش سنتی مورد قبول ازدواج است.
 
وی با بیان اینکه چهار شبکه در سایت همسان‌گزینی تا همسری فعالیت می‌کنند، گفت: شبکه معرفین یکی از آنهاست و شامل افرادی می‌شود که دختران و پسران به آنان معرفی می‌شوند. شبکه مشاوران را افرادی تشکیل می‌دهند که در راهنمایی و معرفی دختر، پسر و خانواده آنها فعالیت می‌کنند. شبکه‌های راستی آزمایان هویت افراد را از طریق مصاحبه حضوری و بررسی مدارک احراز می‌کنند و شبکه امنا نیز کار نظارت بر معرفان را بر عهده دارند.
 
مدیرعامل سایت تبیان ادامه داد: شبکه مشاوران در تهران و استان‌های دیگر راه‌اندازی می‌شود و با سیستم هوشمندی کار می‌کند و منجر به انتخاب بهتر همسر می‌شود.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.