تلفن همراه

فناوری‌های پوشیدنی

April 1, 2016
10:59 جمعه، 13ام فروردینماه 1395
کد خبر: 76798

برترین ساعت‌های هوشمند بازار

سالی که گذشت برای گجت جوان و نوپایی به نام ساعت هوشمند، سال بالغ‌تر شدن بود. بعضی از برندهای مطرح دنیا برای اولین بار وارد بازی بازار ساعت‌های هوشمند شدند؛ برخی دیگر نسل جدید ساعت‌هایشان را ارایه کردند و گروه دیگر به تحقیق و پژوهش برای عرضه‌ی مدل‌های جدید ادامه دادند. اما در این بین نام‌هایی هم بودند که برای اولین بار شنیده می‌شدند، هرچند اسم‌های شناخته شده‌ای نبودند اما نگاهی اجمالی به لیست فناوری‌های به کار رفته در محصولات متنوع‌شان در کنار قیمت مناسب، صاحبان تلفن‌های همراه هوشمند را ترغیب می‌کرد تا لذت به دست بستن یک ساعت هوشمند را تجربه کنند. در ادامه به ۶ شرکت برتر در حوزه‌ی ساعت‌های هوشمند و محصولات برترشان خواهیم پرداخت. ‌‌‌
 
اپل
Apple Watch
اگر بخواهیم نگاهی به لیست برترین‌ ساعت‌های هوشمند سال بیندازیم به قاعده باید از برندهای بزرگ و معروف شروع کنیم. اپل با اینکه بسیار دیرتر از رقبای دیرینه‌اش وارد بازار ساعت‌های هوشمند شد (تا حدی که این تاخیر برای برخی از منتقدان باعث تعجب شده بود) اما طبق پیش‌بینی‌ها خیلی زود توانست خودش را به قله‌ی بازار برساند. اپل با تنوعی که در رنگ‌بندی، مواد استفاده شده در ساخت و قیمت ساعت‌های هوشمندش ایجاد کرد توانست بخش زیادی از صاحبان آیفون را برای داشتن یک اپل واچ (Apple Watch) وسوسه کند. اگر شما صاحب یک آیفون نسل ۵ به بعد باشید، می‌توانید از داشتن یک اپل واچ لذت ببرید.
 
بسته به بودجه‌ای که برای خرید ساعت هوشمند کنار گذاشته‌اید، اپل واچ اسپرت با بدنه‌ی آلومینیومی، شیشه‌ی یونی و بند سیلیکونی با بهای کمی بیشتر از ۱ میلیون تومان ارزانترین انتخاب شماست. اما اگر وضع مالی‌تان خوب است و دوست دارید بیشتر هزینه کنید، اپل طیف گسترده‌ای از قیمت را پیش روی شما می‌گذارد. بعد از مدل اسپرت، اپل واچ معمولی با بدنه‌ی استیل و شیشه‌ی سافایر هزینه‌ی بیشتری را برای خرید می‌طلبد. بندهای سیلیکونی، چرم طبیعی و استیل، قیمتی از حدود ۲ تا ۴ میلیون تومان را از حساب شما کسر خواهند کرد. اما اپل پیشنهاد دیگری نیز دارد! دوست دارید اپل واچ شما از طلا ساخته شده باشد؟ مدل ادیشن اپل این امکان را با پرداخت ۱۰ تا ۱۷ هزار دلار ناقابل برای شما فراهم می‌کند. تبدیلش به تومان با خودتان.
‌‌‌‌‌    ‌‌‌
سامسونگ
Gear S2
سامسونگ حالا دیگر تبدیل به رقیب شماره‌ی یک اپل شده است. در اکتبر ۲۰۱۴، تقریبا هم‌زمان با معرفی اپل واچ، سامسونگ ساعت هوشمند Gear S را به بازار فرستاد. ساعتی با اندازه‌ای بزرگ‌تر از اندازه‌ی متعارف که شکاف سیم‌کارت تعبیه‌شده، از آن یک تلفن همراه کامل روی دست کاربر می‌ساخت. سامسونگ که مانند اپل برای ساعت‌های هوشمند خود یک سیستم عامل مستقل به نام تایزن ارایه کرده بود با ارایه‌ی این محصول، وعده‌ی انقلاب در جهان ساعت‌های هوشمند را داد. اما سامسونگ باز هم مسیر آزمون و خطا را در پیش گرفته بود. اندازه‌ی نامتعارف Gear S یکی از بزرگ‌ترین ایراداتی بود که مشتری‌ها و منتقدان سامسونگ به این محصول وارد کردند. اما هنوز این ساعت به واسطه‌ی استقلالی که از تلفن همراه دارد و البته امکانات بسیار مناسب در گروه محبوب‌ترین ساعت‌های هوشمند موجود در بازار قرار دارد. اما سامسونگ به این سهم قانع نبود. در اگوست ۲۰۱۵ سامسونگ خبر داد که فرزند جدید که نام Gear S2 برای آن انتخاب شده بود در اکتبر همان سال متولد می‌شود.
 
حالا نوبت سامسونگ بود با این واقعیت کنار بیاید که برای قانع کردن افراد برای جایگزینی دایمی یک ساعت هوشمند با ساعت کلاسیک‌شان، علاوه بر امکانات مفید و جذاب باید ظاهر آن ساعت هوشمند نیز شبیه ساعت‌های کلاسیک باشد. نتیجه؟ صفحه‌ی گرد! قبل از سامسونگ هم یکی دو شرکت بزرگ ساعت‌های هوشمند صفحه دایره‌ای خود را به بازار فرستاده بودند؛ اما سامسونگ این بار سعی کرد تا هیچ خطایی مرتکب نشود. GearS2 محصولی بود که تحقیق و پژوهش را با نیازهای کاربران ادغام کرد و به دنیا آمد. شک نداشته باشید که تجربه‌ی داشتن یک ساعت هوشمند GearS2 واقعا تجربه‌ی لذت‌بخشی به شمار می‌رود.
         ‌
موتورولا
Moto 360
سپتامبر ۲۰۱۴ اولین باری بود که استفاده از صفحه‌ی گرد در یک ساعت هوشمند سروصدا به پا کرد. شرکت موتورولا با عرضه‌ی نسل اول ساعت هوشمند موتو ۳۶۰، نشان داد که صفحه‌ی نمایش دستگاه‌های دیجیتال الزاما نباید چهارگوش باشند. موتورولا طرح جسورانه‌اش را در طول یک سال کامل کرد و در سپتامبر ۲۰۱۵ نسل دوم ساعت‌ هوشمند خود را به بازار فرستاد.
 
ساعتی پیشرفته‌‌تر با امکانات بیشتر و البته با یک نکته‌ی مهم: سیستم عامل استفاده شده برای این ساعت هوشمند سیستم عامل ارایه شده از سوی گوگل، یعنی «اندروید وِر» (Android Wear) بود. باید به خاطر داشت که این رشد اکوسیستم این سیستم عامل سریع‌ترین رشد را بین رقبا خواهد داشت و می‌تواند برنده‌ی قاطع بازی اکوسیستم‌ها باشد.
    
سونی را شاید بتوان از قدیمی‌ترین تولیدکنندگان ساعت‌های هوشمند دانست. وقتی ساعت هوشمند اسمارت‌واچ ۲ (SmartWatch 2) در ژوئن ۲۰۱۳ معرفی شد تمام نگاه‌ها را در دنیای تکنولوژی به سوی خود گرداند. ساعتی که پس از سه سال هنوز هم مشتریان پروپاقرص خود را دارد.
 
SW3
ساعت هوشمند سونی مدل SWR50
اما در اکتبر ۲۰۱۴ سونی نسل جدید ساعت هوشمند خود را با نام اسمارت‌واچ ۳ (SmartWatch 3) به بازار عرضه کرد. ساعتی بهبود‌یافته در مقایسه با نسل قبل با امکانات و تکنولوژی پیشرفته‌تر که از سیستم عامل گوگل استفاده می‌کرد و با وجود تکرار تجربه‌ی صفحه‌ی چهارگوش، دچار دگرگونی‌های اساسی در طراحی شده بود.
 
 
ایسوس
ZenWatch 2
اما سپتامبر ۲۰۱۴ زمان ورود یک نام معتبر دیگر به زمین بازی ساعت‌های هوشمند بود: ایسوس! در آن سال ایسوس با معرفی نسل اول ZenWatch نام خود را به عنوان یک سازنده‌ی ساعت هوشمند ثبت کرد. با نگاه اول به این ساعت می‌توان فهمید که طراحان ایسوس نگاهی لوکس به این مفهوم داشته‌اند و بیش از دیگر طراحان این فضای نوپا، به باور ساعت-زیور رسیده‌اند.
 
ظرافت در طراحی، استفاده از ایده‌های کلاسیک در طرح و استفاده از مواد مرغوب در ساخت باعث شد تا ساعت هوشمند ایسوس طرفداران خاص خودش را پیدا کند. بعد از این تجربه‌ی موفق در سپتامبر ۲۰۱۵، ایسوس نسل دوم ساعت‌هایش را با نام ZenWatch 2 با پیشرفت قابل قبولی به بازار فرستاد. تنها یک نگاه کافی بود تا بتوان فهمید که نگاه لاکچری ایسوس به مفهوم ساعت هوشمند نه تنها پابرجاست که بیشتر از پیش قدرت گرفته است. حالا طرفداران این برند با یک ساعت هوشمند مبتنی بر AndroidWear مواجه بودند که علاوه بر ظاهر فوق‌العاده، از فناوری پیشرفته‌ای نیز بهره می‌برد.
       ‌‌‌‌
 
هواوی
Huawei Watch
دیگر بازیگر قدرتمند میدان بازی ساعت‌های هوشمند، محصول شرکت پیشروی هواوی بود. این شرکت چینی که تا چندی پیش تمام تلاشش را روی جلب اعتماد کاربران جهان دیجیتال معطوف کرده بود، حالا در جایی ایستاده که کمتر کسی فکرش را می‌کرد. نوآوری‌های این شرکت چینی و همکاری‌اش با نام‌های بزرگ جهان فناوری، آن را به جایی رساند که حالا منتقدان را به دنبال خودش می‌کشاند.
 
ساعت هوشمند شرکت هواوی که با نام «هواوی واچ» (Huawei Watch) در مارچ ۲۰۱۵ معرفی شد، مهر تاییدی بود بر پیشرو بودن این بازیگر جهان دیجیتال. هواوی هم ایده‌ی صفحه‌ی گرد را برای ساعت هوشمندش پیاده کرد، بالاترین تکنولوژی‌های سخت‌افزاری را به کار برد، سیستم عامل اندروید وِر را برای ساعت‌هایش برگزید و در طرح‌های مختلفی آن را ارایه کرد تا طیف گسترده‌ای از سلیقه‌ها را پوشش دهد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.