سیستم‌عامل و نرم‌افزار

فناوری اطلاعات

April 7, 2016
12:04 پنجشنبه، 19ام فروردینماه 1395
کد خبر: 76875

چرا به برنامه‌نویسی در دانشگاه‌ها توجه کافی نمی‌شود؟

یک کارشناس نرم‌افزار معتقد است با توجه به اینکه شروع به کار در حوزه IT و خصوصا برنامه‌نویسی، نیاز چندانی به سرمایه‌های کلان ندارد اما بیشترین سوددهی و بازدهی را خواهد داشت و نیازمند توجه بیشتری است.
 
مهدی شجاعیان در گفت‌وگو با ایسنا در زنجان، درباره این موضوع که چرا به موضوع برنامه‌نویسی در دانشگاه‌ها توجه کافی نمی‌شود، تاکید کرد: با توجه به اینکه برنامه‌نویسی اندورید تنها شش سال است که وارد بازار شده و بیشتر اساتید آموزشی دانشگاه‌ها، آشنایی کافی با این سبک برنامه‌نویسی ندارند، در نتیجه دانشجویان رشته‌های کامپیوتر که باید برنامه‌نویسی را همچون یک زبان مادری بیاموزند، متاسفانه مهارت کافی را در این زمینه کسب نکرده و نتوانسته‌اند آن‌طور‌که باید و شاید به دست بیاورند.
 
شجاعیان ادامه داد: بسیاری از اساتید که با چنین مشکلاتی مواجه هستند، سعی می‌کنند که برنامه‌نویسی در این محیط‌ها را آموخته و از منابع مختلف کمک بگیرند که این راه تنها راه حل و کلید حل این مشکل آموزشی است.
 
او با اشاره به اینکه در حال حاضر بیشتر برنامه‌نویسان در سیستمهای عامل‌ اندورید کار می‌کنند، عنوان کرد: کار با سیستم عامل‌های اندورید نسبت به IOS بسیار آسان‌تر و ارزان‌تر است و نیز از آنجایی‌که برنامه‌نویسی در این محیط متن باز است، می‌توان به راحتی در کدنویسی این برنامه‌ها دخیل شد و بازار کار بسیار خوبی در شرایط فعلی به‌وجود آورد؛ چراکه کاربران و مخاطبان بیشتر این سبک برنامه‌ها را می‌پسندند؛ در نتیجه افراد فعال در این زمینه سعی می‌کنند بیشتر در این محیط، برنامه‌نویسی انجام دهند.
 
این مدرس دانشگاه تصریح کرد: بیشتر افراد در حال حاضر به برنامه‌نویسی اندروید به چشم یک سرگرمی نگاه می‌کنند، در حالی‌که کسانی‌که مهارت این نوع برنامه‌نویسی را دارند توانسته‌اند در دنیا بیشترین میزان درآمد را داشته باشند و با توجه به اینکه اکنون برخی از مردم به نرم‌افزار‌ها، اپلیکیشن‌هایی هم‌چون تلگرام و ایسنتاگرام و فضاهای مجازی و اجتماعی وابسته هستند، در صورتی‌که یک روز دسترسی به این وسائل ارتباطی نداشته باشند با مشکلاتی مواجهه بزرگی خواهند شد که در این صورت متوجه اهمیت موضوع برنامه‌نویسی می‌شوند.
 
وی خاطرنشان کرد: حدود سه سال است که مسوولان برای بازاری کردن برنامه‌نویسی اندورید در قالب کارآفرینی در این حوزه اقداماتی را انجام داده‌اند و تلاش می‌کنند این رشته و این بخش را به طرف بازار کار هدایت کنند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.