رسانه‌های اجتماعی

May 15, 2016
13:52 یکشنبه، 26ام اردیبهشتماه 1395
کد خبر: 77512

چه شد که فیس‌بوک و تلگرام جانشین شبکه‌های داخلی شدند؟

دبیر شورای عالی فضای مجازی با انتقاد از پرخاشگری‌هایی که گاهی به دلیل عقب‌ماندگی‌ها صورت می‌گیرد، گفت: در دنیای شبکه‌ها متاسفانه گاه آدرس غلط داده می‌شود و عده‌ای انتظار دارند مراکز اصلی و نهادی کشور برای شبکه ملی اطلاعات به جان یکدیگر بیفتند.
 
ابوالحسن فیروزآبادی امروز در مراسمی که به مناسبت روز ارتباطات در وزارت ICT برگزار شده بود به صحبت پرداخته و عنوان کرد: طرح‌هایی که امروز افتتاح می‌شود سرآغازی است بر جبران برخی عقب‌افتادگی‌ها، چرا که ما باید برخی فناوری‌ها را سال‌ها قبل می‌داشتیم.
 
وی همچنین اظهار کرد: امروز سرآغازی است در جهت اجرای این طرح‌ها تا بدین ترتیب محتوای تولید داخل به سمت ارزش یافتن بیشتر گام برداشته و بتواند ارزان‌تر در اختیار مردم قرار گیرد.
 
معاون وزیر کار با تاکید بر این‌که کارهای مختلفی که اکنون پیش‌روی مسوولان این حوزه قرار دارد بسیار زیاد است به شبکه ملی اطلاعات اشاره کرد و گفت: امروز درگاهی نشان داده و بحث مرکز تبادلی را نیز مطرح کردند، اما امیدواریم سایر اجزای این شبکه نیز شکل بگیرد و از سوی دیگر دارندگان محتوا بتوانند با متخصصان مختلف مرتبط شده و بتوانند خدمات خود را ارائه کنند.
 
فیروزآبادی همچنین متذکر شد: متاسفانه گاهی عقب‌افتادگی و عقب‌ماندگی‌ها به نوعی پرخاشگری تبدیل می‌شود و همین موضوع باعث می‌شود شرکت‌هایی که می‌توانسته‌اند در کشور جایگزین فیس‌بوک، تلگرام و یوتیوب باشند، جای خود را پلت‌فرم‌های خارجی بدهند.
 
وی همچنین اظهار کرد: متاسفانه در دنیای شبکه‌ها گاهی آدرس‌های غلط داده می‌شود و انتظار می‌رود مراکز اصلی برای مواردی مانند شبکه ملی اطلاعات به جان یکدیگر بیفتند تا بگویند در این حوزه کار انجام می‌شود، اما واقعیت آن است که باید همه ما دست به دست یکدیگر داده و تلاش کنیم شبکه ملی اطلاعات متبلور و محقق شود.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.