رگولاتوری

August 9, 2016
7:36 سه شنبه، 19ام مردادماه 1395
کد خبر: 78864

رگولاتور: موضوعات مربوط به زنان باید آسیب‌شناشی شود

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی گفت: حوزه زنان و خانواده نیازمند آسیب‌شناسی جدی در قالب مطالعات پژوهشی است.
 
علی‌اصغر عمیدیان در جلسه شورای مشاورین امور زنان و خانواده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سازمانها و شرکتهای تابعه و اپراتورهای ارتباطی با اشاره به اینکه در شرایط مختلف شاهد برخورد غیرمنصفانه با زنان توانمند و صاحب حق بودیم، افزود: در مقاطع مختلف بعلت وجود بینشهای خاص با کندروی‌ها و تندروی‌هائی در مورد زنان در محیط کار مواجه شدیم که آسیب‌های مختلفی را برای آنان ایجاد کرده است. 
 
وی تصریح کرد: گاهی مطالعات مختلفی در حوزه زنان انجام شده و قوانین و مقرراتی نیز در این زمینه به تصویب رسیده است اما به دلیل همان بینشها، ابزارهائی ایجاد شده تا همان قوانین پیاده‌سازی نشود. 
 
عمیدیان با اشاره به اینکه موضوع اصلی ادا شدن حق زنان است نه امتیاز دادن به آنان، گفت: حوزه زنان نیازمند آسیب‌شناسی جدی در قالب کار مطالعاتی و پژوهشی است به گونه‌ای که نتایج این مطالعات منجر به الگوی رفتاری برای مسئولان و دست‌اندرکاران شود. 
 
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: در کارها و اموری که دقت و حوصله بسیار زیادی نیاز دارد در شرایط یکسان، زنان نسبت به مردان از دقت و حوصله بالاتری برخوردارند، بر همین اساس در واگذاری مسئولیت مشاغلی که نیازمند این ویژگیهاست، زنان باید در اولویت قرار بگیرند. 
 
وی با اشاره به افزایش درصد زنان تحصیلکرده در رشته‌های مختلف فنی گفت: در مقاطعی که امور مربوط به مخابرات و ارتباطات به کابل، دکل و سیم خلاصه می‌شد این استنباط وجود داشت که کار در این حوزه مردانه است، ولی در حال حاضر با گسترش تکنولوژی، شرایط تغییر کرده و پتانسیل‌های بسیاری برای فعالیت در این حوزه برای زنان وجود دارد. 
 
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی افزود: با وجود شرایط و توانمندیهای یکسان، در زمینه گذراندن دوره‌های آموزشی، ارتقای شغلی و حضور در مجامع بین‌المللی در حوزه ICT باید بین زنان و مردان، بصورت یکسان برخورد شده و تبعیض جنسیتی وجود نداشته باشد. 
 
عمیدیان با اشاره به اینکه برای برقراری عدالت جنسیتی در حوزه ICT باید کار جدی و ریشه‌ای انجام شود به مسئول امور زنان و خانواده پیشنهاد کرد وضعیت ارتقای شغلی زنان شاغل در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، سازمانها و شرکتهای تابعه و مسائل و مشکلات آنان در مقایسه باهمکاران مرد بررسی و آسیب‌شناسی شده و براساس آمار و ارقام مستند، راهکارهای رفع آسیب‌ها و برقراری عدالت جنسیتی را ارائه کند. 
 
سودابه رادفرد مشاور وزیر ارتباطات در امور زنان و خانواده در این جلسه که با حضور نمایندگان امور زنان و خانواده تمامی سازمانها و شرکتهای تابعه وزارت برگزار شد با تشریح وضعیت زنان گفت: امور زنان و خانواده در کنار رسیدگی به مسائل زنان فعال در حوزه ICT به طور جدی برقراری عدالت جنسیتی را به عنوان مهمترین وظیفه پیگیری می‌کند تا براساس آن زنان شاخص و توانمند، ارتقاء یابند. 
 
وی با اشاره به مخالفت شورای نگهبان با تصویب قانون تغییر ساعت کار برای زنان با شرایط خاص عنوان کرد: در وهله اول باید زیرساخت‌های حمایتی از زنان در کشور فراهم شود تا طرحها و قوانین مرتبط با حوزه زنان به طور مطلوب اجرا شده و پیامد منفی برای آنان نداشته باشد. 
 
رادفرد ایجاد بانک اطلاعاتی زنان شاغل در حوزه ICT ، تدوین دستورالعمل ارتقای جایگاه سازمانی زنان، برگزاری دوره‌های آموزشی زنان، خانواده و فضای مجازی، جوانان، بلوغ و فضای مجازی و عفاف و حجاب، طراحی اولیه اطلس زنان کشور و وضعیت آنان در حوزه ICT، برگزاری تور تفریحی برای زنان، برگزاری جلسات مشاوره در مرکز درمانی حمیدیه، حضور در همایشهای مختلف و … از جمله اقدامات امور زنان و خانواده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال ۹۴ عنوان کرد. 
 
مشاور وزیر در امور زنان و خانواده افزود: ارتقای سازمانی زنان و تدوین لایحه عدالت جنسیتی در اشتغال که براساس آن درصدی از جذب و نگهداشت منابع نیروی انسانی به زنان اختصاص می‌یابد، از جمله برنامه‌هائی است که امور زنان و خانواده در سال ۹۵ پیگیری می‌کند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.