لبه تکنولوژی

August 31, 2016
10:58 چهارشنبه، 10ام شهریورماه 1395
کد خبر: 79465

بال هواپیما چاپ شد

بزرگ ترین محصول سه بعدی جهان که با فناوری چاپگر سه بعدی تولید شده بر روی یک هواپیمای آمریکایی قرار گرفته است.
بزرگ ترین محصول سه بعدی جهان در سازمان انرژی لابراتوار ملی Oak Ridge آمریکا و با همکاری شرکت بوئینگ، با نام trim-and-drill tool توسط چاپگر مجهز به فناوری سه بعدی رونمایی شد و در کتاب رکوردهای گینس ثبت شد.
 
این محصول جدید برای ساخت بال هواپیمای جدید جت مسافربری ۷۷۷X شرکت بوئینگ طراحی شده و در ساخت آن از فیبرکربن و مواد کامپوزیت ترموپلاستیک ABS استفاده شده است.
 
نکته قابل توجه در مورد بزرگ ترین محصول سه بعدی جهان این است که ساخت آن فقط ۳۰ ساعت و با هزینه کمتر نسبت به نمونه های معمولی تولید می شود.
 
طول این بال ۵.۳ متر، عرض آن ۱.۶۷ متر و ارتفاع آن۵۷ سانتیمتر است.  
 
در مجموع می توان گفت که طول آن به اندازه یک ماشین شاسی بلند بزرگ و وزن آن تقریبا ۷۴۸.۴۲ کیلوگرم است.
 
در همین حال یکی از مدیران ارشد بوئینگ اعلام کرد، ساخت بال هواپیما ۷۷۷X با روش های فعلی، هزینه بیشتر و ساخت آن به صورت معمول ۳ ماه به طول می انجامد که با بکارگیری فناوری چاپگر سه بعدی در ساخت بال های جدید ۷۷۷X می توان در هزینه کارگر و تولید، زمان و انرژی صرفه جویی کرد.
 
همچنین به کارگیری فناوری چاپگر سه بعدی به عنوان بخشی از سیاست های کلان شرکت بوئینگ در ساخت قطعات هواپیما محسوب می شود.
 
قرار است تولید هواپیمای ۷۷۷X از سال ۲۰۱۷ میلادی آغاز و اولین مدل تکمیل شده آن در سال ۲۰۲۰ میلادی تحویل شرکت های هواپیمایی شود.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.