اپراتورها

تلفن همراه

April 20, 2017
18:07 پنجشنبه، 31ام فروردینماه 1396
کد خبر: 83036

با برخی از دلایل اتمام زود هنگام حجم بسته های اینترنت موبایل آشنا شوید

یک کارشناس نرم‌افزار مهم‌ترین علت اتمام حجم بسته‌های اینترنتی کاربران را دانلود خودکار فایل‌های تصویری و ویدئویی در تلگرام و آپدیت خودکار اپلیکیشن‌های گوشی دانست و راه جلوگیری از این موضوع را غیرفعال کردن این قابلیت‌ها در تنظیمات اعلام کرد.
 
غفاری با اشاره به اظهارات وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص عدم وجود حجم خوری اینترنت در عین شکایت کاربران در این خصوص اظهار کرد:
این‌که مردم تصور می‌کنند حجم اینترنت‌شان زودتر از گذشته تمام می‌شود، بخشی به این دلیل است که سرعت اینترنت نسبت به قبل بسیار زیاد شده است و افزایش سرعت باعث می‌شود دانلود فایل‌ها زودتر انجام شود و بدین ترتیب حجم اینترنت نیز زودتر تمام می‌شود.
 
وی ادامه داد:
مشکل عمده دیگر این است که در تلگرام تنظیماتی مبنی بر لود شدن خودکار فایل‌های تصویری و ویدئویی وجود دارد و این موضوع باعث می‌شود حتی اگر فایل‌هایی در تلگرام وجود داشته باشد که کاربران نخواهند آنها را باز کنند، این فایل‌ها به‌صورت خودکار دانلود شده و از حجم اینترنت استفاده کنند.
این کارشناس نرم‌افزار تلفن همراه همچنین آپدیت خودکار برنامه‌های تلفن همراه را یکی دیگر از دلایل مصرف اینترنت دانست و گفت:
تنظیمات برخی از گوشی‌ها به این صورت است که برنامه‌های نرم‌افزاری را به صورت خودکار به روزرسانی می‌کنند و این موضوع باعث می‌شود آپدیت برنامه‌ها با استفاده از مصرف حجم دیتای موبایل انجام شود.
 
غفاری درباره تصور مردم مبنی بر اتمام زودهنگام حجم بسته اینترنتی توضیح داد:
این کار در اپراتورها توسط ماشین انجام می‌شود و برای ماشین هم مشخص شده که چه میزان حجم به کاربران اختصاص دهد. بنابراین این‌طور نیست که ماشین دستکاری شده و برای برخی از کاربران حجم اینترنت را زودتر از موعد تمام کند.
 
وی با ذکر توصیه‌هایی برای جلوگیری از اتمام حجم اینترنت، بیان کرد:
مردم باید اپلیکیشن‌ها و برنامه‌های گوشی را از مبادی رسمی دانلود کنند. زیرا زمانی که اقدام به دانلود این برنامه‌ها از سایت‌های غیرمعتبر می‌کنند، عواقبی مانند آلوده شدن به ویروس که اتمام حجم اینترنت را در پی دارد خواهد داشت.
 
این کارشناس نرم‌افزار تلفن همراه همچنین خاطر نشان کرد:
از آنجایی که کاربران ایرانی در حال حاضر استفاده بسیار زیادی از اپلیکیشن‌ تلگرام دارند، باید در بخش تنظیمات این برنامه، دانلود خودکار فایل‌های تصویری و ویدئویی را غیرفعال کنند، زیرا این موضوع تاثیر بسیار زیادی در مصرف حجم اینترنت آنها دارد.
غفاری درباره‌ی به‌روزرسانی برنامه‌ها نیز توضیح داد:
همچنین کاربران می‌توانند در بخش تنظیمات گوشی‌های هوشمند خود، آپدیت خودکار اپلیکیشن‌های مختلف را غیرفعال کنند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.